Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
d29f7c106ae60078bd6331f1a0147a2e.jpg

Lenullázta magát az ingyen sörös volt jegybankelnök

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Közgazdász professzor” – ezt a kifejezést tette nevetségessé az a volt jegybankelnök, aki ingyen sört követelt a választópolgároknak. Önmaga régi jegybankelnöki tevékenységét is kérdőjelessé tette.

A szakmai minimumhoz a politikai feszültség állapotában is ragaszkodni kell.

Társadalomellenes lépés volt-e az aranytartalék felszámolása?...

Aki ingyen sört követel, még ha választási kampányban teszi is, közgazdászként egyértelműen megsemmisül. Szakmájának alapjaival sincs tisztában. Magát a szakmát is lejáratja – nemzetközi szinten is.

Áruló lesz: elárulja – nemcsak a köztársaságot – a szakmát.

Nem mentség, hogy a kampány kedvéért lódított. A szakmai minimumhoz a politikai feszültség állapotában is ragaszkodni kell. Etnikai elkötelezettség kedvéért sem szabad ekkorát füllenteni: magának az etnikumnak is árt vele.

Önmagát és a tudományt is röhejessé tette.

Ingyen sört követelt egy szélsőséges propagandista is, aki annak idején sok millió dénárt kapott a Hazugságrémtől azért, hogy elemezze a gyermekszegénységet. A pénzt propagandistatársaival fölélték.

Ahelyett, hogy gyermekélelmezésre költötték volna.

A híres tanulmány hatása egyenlő a nullával. De a milliókat egymás közt kiosztották. És van arcbőre most kiállni a belterjesség elé, és bornírt ábrázatával követelni az ingyen sört. Értelmiségi zéróként csak zavarkeltésre képes.

Valamint az adófizetők dénárjainak fölélésére.

A híres külföldi gyűlöletmester ecsetvonásai ismerhetők fel ebben az akcióban is. Valószínűleg ő találta ki a populista érvet, és valahogyan sikerült behálózni a korábban csúcsértelmiségnek tartott egyedeket.

Kiröhögtette őket a szakmával.

És valószínűleg a társadalom nagyobbik részével is. Azt ugyanis, hogy az ég zöld, a falevél pedig rózsaszín, az emberek nagyobbik része akkor sem hiszi el, ha ezt egy önmagát „szakértői csoportnak” hazudó propagandaszélsőség sulykolja.

Újólag lejáratták a demokráciát is.

A szólásszabadság ugyanis értelmes társadalomban nem jelenti azt, hogy a legnagyobb bolondságokat lehet beadagolni a közembereknek. Hordóra állítva egykori jegybankelnököt, meg korábban szociológusnak hitt szimpla propagandistát.

A hatalomvágy nem rombolhatja a szellemi életet.

Felszínre bukik a gigantikus füllentés erejétől a pénzvilág néhány korábbi megszégyenülése is. Még 1998-ban tudódott ki, hogy a Levélbank 149 milliárd dénáros, a Nagy Központi Bank grécsi leánybankja pedig 96 milliárd dénáros deficitet tett rá a társadalomra.

A volt elnök kampánylázban kilökött szellemi környezetszennyezése ezt sem kisebbíti. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gazdaság (711) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2813) Tereb (146) Sport (729) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Egészség (50) Kultúra (9) Mondom a magamét (7652) Politika (1582) Heti lámpás (319) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Belföld (11) Mozaik (83) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Történelem (18) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>