Ma 2024 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
Boros Imre: Válasz nélkül nem lehet

Boros Imre: Válasz nélkül nem lehet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A minap néhány tucat nagyon agresszív tüntető jelent meg a Normafánál.

„A vezérszónokok jól ismert profi tüntetők, egy részük, lévén országgyűlési képviselő, újabban éppen a Parlamentet tekinti a Fővárosi Nagycirkusznak.

Ott vannak szinte mindenütt, egy kis csődületet keltenek ott, rendre kameraerdő kíséri őket itt, legyen az a »szabad sajtó« ügye, vagy az általuk »rabszolgatörvénynek« titulált munkaügyi törvény, vagy bármi, ami ellen fel szeretnék emelni hangjukat.

Igen, bármilyen ügy jó nekik, amiben egy kis zajos csődületre vágynak, legyen a hazai bulvár és/vagy a nemzetközi piacvezető sajtónak elegendő kormány ellen szóló anyag.

Harsányak, ellentmondást nem tűrnek, és ha kell, ha nem, igazuk védelmében Brüsszelig szaladnak. A megmozdulásukról szóló híreket azonnal feltöltik a világhálóra és eljuttatják a jelentősebb nemzetközi balliberális médiacsatornákhoz.

A Normafánál szervezett csődületükön például annak a követelésüknek adtak hangot, azért tiltakoztak és azt akarták minden lehetséges eszközzel meg akadályozni, hogy a jó három éve elkészült és mindenki által jóváhagyott terveknek megfelelően, a kijelölt helyen autóparkoló létesüljön, és ennek érdekében a terepet előkészítsék és néhány útban lévő, főként kisebb fát kivágjanak.

A Normafa rehabilitációja a XII. kerület egyik sikerprojektje. Eddig sokkal több zöldet telepítettek a területen, mint amennyi fát kivágnának a parkoló miatt.

A projektet a kerület finanszírozza saját és pályázatokon elnyert forrásokból. A polgármester jó ideje (és újra) Pokorni Zoltán. Róla elmondható, hogy végtelenül türelmes, és talán megnyerné a politikus egyeztetők fair play-világbajnokságát is.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (7) Belföld (11) Heti lámpás (312) Sport (729) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Politika (1582) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7549) Mozi világ (440) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Történelem (18) Tereb (146) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2789) Tv fotel (65) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>