Ma 2020 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
Szétszedték a kommentelők Cseh Katkát

Szétszedték a kommentelők Cseh Katkát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Besülni látszik a liberálisok csodafegyvere.

A jelek szerint besült a tavalyi év végén leköszönt, csodálatos és liberális finn elnökség-féle fegyver, amely hazai elvbarátaik számára azt a reményt jelentette, hogy végre elérik a számukra legnemesebb célt, Magyarország, vagyis hazájuk (?) megbüntetését.

Ezért aztán az ilyen szempontból talán legszélsőségesebb magyarországi pártalakulat, a Momentum nyomásgyakorlása – vagy éppen rimánkodásának iránya – a horvát elnökség felé fordult.

Cseh Katalin, aki brüsszeli és strasbourgi tevékenységével – az eddig eltelt időszakban – a Magyarország elleni felszólalásaival vált hírhedtté, hivatalos közösségi oldalán dicsekedett a horvát elnökség azirányú buzdításával, hogy ugyan legyenek már végre kedvesek elérni, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, ama bizonyos 7-es cikkely értelmében.

Ám erre a facebook-posztra már saját követőtábora is felhorkant, kommentelők tömege mondta azt, hogy elég! A hazaárulás, a szégyen, a gyalázat csak a legfinomabb kifejezések, melyeket a magyar emberek írtak hozzászólásként a Cseh-féle poszt alatt.

Amit a momentumos hölgyek tanúsítanak az uniós intézményekben, még a nem feltétlenül fideszes, ám hazájukat szerető és féltő polgároknál is kiverte a biztosítékot.

Juhász Attila  - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (246) Autómánia (61) Politika (1571) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1907) Nagyvilág (1452) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (4937) Vetítő (37) Egészség (50) Sport (729) Irodalmi kávéház (492) Szépségápolás (15) Gazdaság (655) Tereb (140) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>