Ma 2020 február 27. Ákos, Bátor napja van. Holnap Elemér napja lesz.
spottle.jpg

Spöttle: Döbbenet, majd harag váltották egymást bennem

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Ebből elég!
Ma már a CEU és a liberálisok gondolatvilága les a gyanútlan egyetemistákra.

„Párom második diplomájára készül és szüksége volt hozzá a felsőfokú angol nyelvvizsgára.

Hogy ne csak elvben, hanem tettekben is támogassam eliramodtam, hogy beszerezzem a szükséges tananyagokat. Boldogan csattogtam haza a könyvvel és a munkafüzettel és mivel én magam is nagyon szeretem az angolt egy bögre kávé társaságában átlapoztam a könyvet, hogy milyen témákból kell kedvesemnek felkészülnie. A könyv úgy kezdődik, hogy egy pártatlan irományt fogunk olvasni...

Hát pont hogy nem. Döbbenet, majd harag váltották egymást, ahogy beleolvastam a fejezetekbe: Magyarországon a homoszexuálisok nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyermeket, még partnerük gyermekét sem. Bezzeg Nagy-Britaniában milyen sok világcég támogatják a »pride« mozgalmat, velük masírozik a polgármester is és a királynő egyszerűen csodásnak nevezte az egyneműek esküvőjét.

Na de, ezután jött még csak a java: Magyarországon a mozgássérültek rejtőzködnek, ki sem tudnak mozdulni otthonról, mert itt semmi nincs akadály mentesítve ezért nem is látjuk őket az után, bezzeg más országokban…

Miért nincsenek nők a magyar parlamentben? Mi van??? Novák Katalin, Dr. Varga Judit, Dr. Horváth Ildikó, hogy csak három nevet említsek a mi oldalunkról és akkor ott van még Bangóné helyesírási szakköre a baloldalon. Ahogy lapozgattam azt a nyomorult könyvet egyre jobban az volt az érzésem, hogy itt kevésbé az oktatás, mintsem Magyarország lejáratása a cél, illetve a fiatalok befolyásolása, hogy ez egy élhetetlen ország.

Nem maradhatott ki a migráció sem: A migráció a szerzők szerint nem egy XXI. századi jelenség, hiszen a magyarok is migránsok itt a Kárpátmedencében, mivel keletről jöttek. A mostani migránsoknak pedig szívet tépő döntést kellett hozniuk, amikor elhagyták hazájukat, a háború, az üldöztetés, a vallási megkülönböztetés vagy a szegénység miatt. Persze ők mind nagyszerű emberek, hiszen az »Apple« cég volt géniuszának Steve Jobsnak az édesapja is szír muzulmán volt, aki az Egyesült Államokba költözött.

Az, hogy a magyar jogalkotást és törvénykezést az inkvizícióhoz hasonlítják a szerzők már meg sem lepett. Szép hosszú bekezdés szólt ám a roma gyermekek szegregációjáról is, amely oly méreteket öltött, hogy a társadalomnak már kongatnia kellene a vészharangot.

Naná, hogy a végére maradt még egy kis klímahisztéria. Magyarországot elmossák a nyári zivatarok, megáll a közlekedés, nincs áram és nem lesz jövőnk sem. Már csak Greta Thunberg fotója és apokaliptikus jóslata hiányzik a fejezet végéről, hogy végkép rosszul érezzem magam a bőrömben és legfőképpen Magyarországon.

A liberális aknamunka magasiskolája lett a tananyag, csak persze feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon ez lehet a német, a francia, a spanyol nyelvkönyvekben is, na meg mi mehet a tanintézetekben?

Mert, ha ez a standard akkor ne csodálkozzunk, ha a fiatalok momentumnál kötnek ki. Ennyire direkt bevinni a politikát az oktatásba nem lenne szabad. Hol vannak a régi szép idők, amikor még Mr. Brown kereste a pályaudvart a kissé vicces grafikákkal illusztrált nyelvkönyvben? Ma már a CEU és a liberálisok gondolatvilága les a gyanútlan egyetemistákra.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (480) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Sport (729) Tv fotel (65) Mozaik (42) Kultúra (4) Nagyvilág (1446) Történelem (13) Szépségápolás (15) Politika (1571) Flag gondolja (33) Egészség (50) Jobbegyenes (1695) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Mondom a magamét (4340) Gazdaság (640) Heti lámpás (232) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (139) Autómánia (61) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>