Ma 2021 július 28. Szabolcs napja van. Holnap Márta, Flóra napja lesz.
05-orbanviktor-cz.jpg

"Orbán Viktor egy példakép számunkra"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Váratlan helyről kapott hatalmas támogatást a magyar miniszterelnök!

A belga Flamand Érdek egyik vezető politikusa, parlamenti képviselője szerint a magyar miniszterelnök bebizonyította, hogy az Európai Unió nyomása ellenére is szembe lehet szállni a bevándorlók áradatával.

Filip Dewinter az EchoTV-nek adott interjújában arról beszélt, hogy az Európában zajló bevándorlási válság nemcsak politikai eredetű, hanem a civilizációnk, az identitásunk krízise is egyben.

A jelek szerint Európa erejét abban akarják megmutatni, hogy multikulturális, különböző népek élőhelye, és ez a gondolkodás nagyon sok problémát szül”

– jelentette ki a belga képviselő, aki úgy véli, hogy a tömeges bevándorlás iszlamizációhoz és különféle társadalmi konfliktusokhoz vezet.

Jelenleg kettő különböző Európában élünk. Van az emberek, a nemzetek Európája és van az EU Európája, ami az elitet jelenti. […] Ez a politikai elit rá akarja kényszeríteni az emberekre a saját akaratát és ez egy hatalmas konfliktus”

– tette hozzá Dewinter.

A politikus szavai szerint Európának elemi érdeke a fennmaradás, emiatt meg kell akadályozni, hogy a kontinensen elterjedjen az iszlám vallás. Ehhez Európának meg kell őriznie keresztény egységét, meg kell védenie a saját kultúráját.

 

Orbán Viktorról szólva a belga képviselő elmondta, hogy a magyar miniszterelnöknek igaza van abban, hogy hazája ne váljon a migránsok országává.

Orbán Viktornak igaza van. […] Orbán nekünk egy példa. Ő mutatta meg, hogy ellent lehet mondani az Európai Uniónak, és felépített egy másik politikát a migráció témakörében”

– jelentette ki Filip Dewinter.

Bertha László - ]]>www.888.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Kultúra (6) Belföld (6) Nagyvilág (1456) Mozaik (83) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2082) Heti lámpás (255) Történelem (14) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tereb (138) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Gazdaság (659) Szépségápolás (15) Politika (1578) Mondom a magamét (5454) Titkok és talányok (12) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>