Ma 2021 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Kunhalmi mégsem lesz az MSZP elnöke

Kunhalmi mégsem lesz az MSZP elnöke

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Ez van a háttérben!

Kunhalmi Ágnes mégsem indul a szocialisták elnöki posztjáért, így Tóth Bertalannal vagy Mesterházy Attilával "újulhat" meg immáron sokadszorra az MSZP.

Az ellenzéki párt a vasárnapi kongresszusán dönt arról, hogy ki vegye át Molnár Gyula helyét. Korábban több név is felvetődött a nem éppen nemes feladatra, ám Bródy Gábor és Szanyi Tibor után csütörtökön a szocik budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes is bedobta a törölközőt. A politikusnő az elnöki poszt helyett a párt választmányának vezetéséért száll ringbe.

Kunhalmi az Indexnek azzal indokolta döntését, hogy ugyan nem fogadja el a jelenleg fennálló rendet a hazai politikában, „de a változtatás mindig sokkal több erőt és időt kíván”, amelyeknek úgy tűnik, hiányában van a politikus.

A Magyar Idők írása ]]>szerint]]> ez a lépés inkább Tóth Bertalannak kedvez, mintsem Mesterházynak, aki azt állítja, hogy tanult korábbi hibáiból, a megszerzett tapasztalatai által pedig talpra állítaná az MSZP-t, sőt 2022-re váltópárttá tenné az általa korábban is elnökölt pártot.

A tisztújítást ma különalkukkal, füstös szobákban való egyezkedéssel nem szabad letudni. Többször elmondtam, hogy én bízom a tagjaink, a kongresszus értékítéletében, és mindenkivel szívesen dolgozom együtt az MSZP újratervezésében”

– nyilatkozta Mesterházy.

Bertha László - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5447) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Sport (729) Jobbegyenes (2080) Vetítő (30) Tereb (138) Nagyvilág (1456) Autómánia (61) Tv fotel (65) Egészség (50) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Gazdaság (659) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>