Ma 2020 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Nyílt levél a szuperkórház ügyében

Nyílt levél a szuperkórház ügyében

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Önök milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.

Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére. Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr! A Dél-pesti Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.

Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.

Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.
Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott.

Ezt szégyellni most sem késő!

Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a „kórházstop” előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.

A CÖF-CÖKA a „Centrum” kórház támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.

Talán nem késő a „kórházstopot” visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni.

CÖF-CÖKA vezetősége

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Gazdaság (645) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4417) Kultúra (5) Belföld (5) Autómánia (61) Tereb (139) Heti lámpás (239) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1724) Egészség (50) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (485) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (14) Nagyvilág (1449) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>