Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Karácsony otromba lejárató akcióra készül

Karácsony otromba lejárató akcióra készül

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Meg kell állítani ezt az őrültet!

Semmi meglepetést nem jelent Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltjének visszalépése, és az sem, hogy a Liberálisok támogatják Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét – reagált Tarlós István főpolgármester a csütörtöki ellenzéki bejelentésre.

Tarlós István az MTI megkeresésére azt mondta: nem az a lényeg, hogy a Párbeszédhez hasonló, „mérhetetlen” pártról van szó, hanem inkább az, hogy Karácsony Gergely elfogadta a liberális párt drogliberalizációra vonatkozó követelését. Megjegyezte azt is, hogy a hírek szerint a „zuglói ügyeit zavartan takargató” Karácsony Gergely amúgy is „kétségbeesetten otromba lejárató akcióra készül Gulyás Márton anarchista és egykori SZDSZ-esek felhasználásával”.

A főpolgármester azt mondta:

Sermer Ádám és pártja egyértelműen és határozottan a drogliberalizáció képviseletének felvállalásához kötötte a visszalépést.

A csütörtöki nap folyamán Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje visszalépett, és támogatásáról biztosította Karácsony Gergelyt. Sermer Ádám közölte, a megállapodás megkötése után kijelenthető: Karácsony Gergelyen kívül kizárólag Fidesz-párti jelöltek maradnak állva a főpolgármester-jelölti versenyben. Hozzátette: a megállapodás része, hogy az V. kerületben közös ellenzéki jelöltként indul egyéni körzetben Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnöke. Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje azt mondta, a Liberálisokkal történt megállapodás után a Budapesten változást akaró, sokszínű tábor még egy színnel gyarapodott és teljes körűvé vált.

Horváth József György - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1818) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1451) Irodalmi kávéház (489) Heti lámpás (243) Életmód (1) Mondom a magamét (4722) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Gazdaság (652) Autómánia (61) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tereb (140) Politika (1571) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>