Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Felvételen, ahogyan német rendőrökre támadnak a migránsok

Felvételen, ahogyan német rendőrökre támadnak a migránsok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Botokkal, biciklikkel és egyéb, a kezük ügyébe kerülő tárgyakkal támadtak migránsok rendőrökre

az Alsó-Szászországban található göttingeni menekülttáborban. Mindezt egyikőjük videóra is vette.

Helyi híradások ]]>szerint ]]>a rendőrök és a bevándorlók közti összecsapásra azért került sor, mert a migránsok egyik társát át akarták helyezni a hatóságok egy másik táborba. Indoklásuk szerint erre azért volt szükség, mert a 20 éves bevándorló folyamatosan megzavarta a göttingeni menekülttábor nyugalmát. Hozzátették, az áthelyezendő migráns eleinte együttműködési szándékáról tájékoztatta a tábor munkatársait, azonban amikor megkezdték áthelyezését, a 20 éves férfi erőszakosan ellenállt.

 

A göttingeni menekülttáborban többnyire afgán, pakisztáni, libériai és elefántcsontparti bevándorlók élnek. 

A menekülttáborban dolgozók ekkor hívták ki a rendőrséget, amelyet - a felvételek szerint - egy mentőautó is kísért, hogy a megbilincselt migránst gond nélkül, leszíjazva tudják elszállítani. Az akció azonban nem ment zökkenőmentesen, mintegy tucatnyi bevándorló botokkal, biciklikkel és egyéb, a kezük ügyébe kerülő tárgyakkal támadták, provokálták az eljárást biztosító rendőröket, akik végül könnygázzal tudták visszaverni a folyamatosan az emberi jogaikra hivatkozó és a "fuck you" felütéssel kommunikáló bevándorlókat.

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mozaik (83) Egészség (50) Politika (1581) Kultúra (6) Jobbegyenes (2428) Flag gondolja (33) Tereb (142) Mondom a magamét (6339) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Gasztronómia (539) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Belföld (8) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>