Ma 2020 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
A pitiáner spicli

A pitiáner spicli

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Az ellenzék beépül, vigyázzunk!

(Az októberi választások miatt ismét aktuális írás.)

Egy Rovó Attila nevű egyén  „Orbán Viktor titokzatos imádói után eredtünk” címmel elgondolkodtató írást tett közzé: a cikkíró a Facebook-on ál-profillal „nyomozott” különböző kormánypárti csoportokban. Mint írja, rengeteg ismerőst szerzett a kamuprofillal (Index 2017.06.12.), s azt ígéri, hogy „beépülése” egetverő tanulságokkal szolgál.  Egetverő tanulságok nincsenek. Egy pitiáner spiclivel van dolgunk, a 3/3-asok legrosszabb fajtájából, aki az önkéntes lelkesek közül való. A meggyőződésből gyűlölködők közül.

Mit is hozott „zseniális” beépülése? Pl.: „Addig-addig nézegettük a kormányfő Facebook-oldalát, hogy feltűnt: a leglelkesebb és legeltökéltebb lájkolók között vannak, akik egyáltalán semmit nem árulnak el magukról. Se egy fotó, se egy családi ebéd, se egy utalás az egykori iskolára. Úgyhogy egy kamuprofillal vetettük bele magunkat a sűrűjébe, hátha ki tudjuk deríteni, ki és mi áll a gyanús profilok mögött … a 65 éves Molnár Anikó elég kapós, pedig nincs is róla fénykép, … Csak a kőkemény politika: Nagy-Magyarország, Echo TV és Orbán Viktor. Molnár Anikó mellesleg nem létezik. Azért hoztam létre, hogy el tudjak merülni a Facebook legkormánypártibb szegletében…”

Szelídnek és szerénynek nem nevezhető véleményem szerint az efféle spiclik és elvtársai sokan vannak, s a cikkíró mellett még sokkal veszélyesebbek azok, akik rejtve maradnak, s nem írnak cikket nyilvánvaló pillanatnyi pénzzavaruk miatt a semmiről! De miért is akarnak információkat szerezni a politikai másik oldalhoz tartozó személyekről? Talán a karakter-gyilkosság reményében? A magánéletben rejlő támadási pontok kifürkészése a cél, aljas módon a bizalmi körbe férkőzni, s aztán megfelelő időben kirobbantani a botrányt. „Hátha ki tudjuk deríteni, ki és mi áll a gyanús profilok mögött…” Tehát igazak amit sokan mondunk: egyre durvább és alpáribb a baloldali politikai küzdelem! Már amennyire ez küzdelemnek nevezhető.

Szelídnek és szerénynek nem nevezhető a feltételezésem: jön vissza az ÁVH, a 3/3, aztán a koncepciós vád az egykori iskola, a családi ebéd alapján?! Az Index pedig jó heccnek tartja a spiclik sztárolását!
Vigyázzunk, de ne hagyjuk, hogy ezentúl minden barátunkat gyanúsnak tartsuk, hiszen a cikk valódi célja éppen ez volna! Ahol a kimondott, a leírt szavak mögött éppen az ellenkező meggyőződés áll, az aljas hazudozás a magasztosnak vélt cél érdekében, az nem a mi világunk!

Az a bolsevikok, az állítólagos forradalmárok világa, ahol „valóban mellőzni kell mindenféle morális megfontolást és kételyt, amikor a forradalmár cselekszik: a hazugság, a megtévesztés, az erőszak teljesen legitim eszközei a radikális forradalmárnak” (Alinsky)

Az ellenzék tehát beépül, vigyázzunk! Szavazzunk a Fidesz-KDNP jelöltjeire október 13-án!

Patakfalvy Katalin
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gazdaság (651) Autómánia (61) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (486) Heti lámpás (240) Politika (1571) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mondom a magamét (4553) Tv fotel (65) Sport (729) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Életmód (1) Történelem (14) Nagyvilág (1450) Mozi világ (440) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1769) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>