Ma 2020 szeptember 19. Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
A DK az orvosi kamarába is betette a lábát

A DK az orvosi kamarába is betette a lábát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gyurcsány nem pihen...

Gyurcsány Ferenc államtitkárát, a vizitdíj idején regnáló Kincses Gyula lett a Magyar Orvosi Kamara új elnöke, aki a kamara mai tisztújító nagygyűlésén 202-120 szavazataránnyal választottak meg a MOK-ot 16 éve vezető Éger István ellenében – tudta meg a ]]>PestiSrácok]]>

A 67 éves, korábban fül-orr-gégészként praktizáló Kincses Gyula a kamarán belül szerveződött Újratervezés orvoscsoport tagja és képviselője, amely egyértelműen a kamara progresszív szárnya, és amely tavaly februárban bontott zászlót a több mint 40 ezer orvost tömörítő kamarán belül.

A baloldaliak ezzel megszállták az orvosi kamarát, Kincses Gyulán keresztül Gyurcsány Ferenc tette be a lábát a szervezetbe. A Magyar Nemzet értesülései szerint az Újratervezés Facebook-csoportjában László Imre, Komáromi Zoltán és Kincses Gyula mellett Drajkó Zsombor, a Momentum egészségpolitikusa is aktív.

A Magyar Nemzet forrása állítja, a baloldalhoz köthető orvosok a MOK-ot trójai falónak használnák, hogy egykori bukott politikusoknak segítsenek visszatérni az aktuálpolitikai csatározásokba, és Kincses Gyula pozícióba kerülése esetén a kamarából valós szakmai szervezet helyett valójában politikai funkciót ellátó, a Demokratikus Koalíciót kiszolgáló szócső válhatna.

A Magyar Nemzet információi szerint az Újra­tervezés tagjai a fiatalabb orvosokat, rezidenseket szervezetten az idősebb kollégáik és a MOK jelenlegi vezetése ellen hangolja.

]]>www.hungaryfirst.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mondom a magamét (4796) Belföld (5) Irodalmi kávéház (490) Tv fotel (65) Politika (1571) Vetítő (37) Mozi világ (440) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Egészség (50) Autómánia (61) Nagyvilág (1452) Tereb (140) Történelem (14) Heti lámpás (243) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Sport (729) Jobbegyenes (1849) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>