Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Sárosdi Lilla a nyugalom megzavarására alkalmas videó(ka)t posztolt

Sárosdi Lilla a nyugalom megzavarására alkalmas videó(ka)t posztolt

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Az ember tényleg keresi a szavakat, de nem találja…

Sárosdi Lilla az Én is tannítani akarok má na című, nehezen meghatározható műfajú, ]]>Szarvas Józsefet gyalázó]]> videosorozata után ]]>újabb felvételt]]> töltött fel a közösségi oldalára.

Mintegy másfél perces „előadásában” a Schilling–Sárosdi radikális aktivista pár női tagja ezúttal minden eddiginél otrombább és trágárabb kifejezésekkel illet valakiket.

Már az elején, a függönyre írt „Orbáné pogrom” kifejezés is meglehetősen nehezen értelmezhető, és arra is igazából csak következtetni lehet, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem megújulásában részt vevő, a kormány szándékaival egyetértő színészeket akarja ily módon sértegetni. Túlzás nélkül állítható, hogy ennek a még performansznak is szánalmas, Sárosdi-féle vonaglásnak és káromkodásnak az ég egy adta világon semmiféle művészi értéke sincs, nem mintha a korábbiaknak lett volna.

A videót látva leginkább az az érzése támad az embernek, hogy

a ]]>valamikor szebb napokat is látott]]> színésznő mostanra teljesen elveszítette a kontrollt önmaga felett, és elrugaszkodott a valóságtól.

Minden idők egyik legnagyobb magyar színművésznője, Déryné Széppataki Róza egészen biztosan szörnyülködne, ha ezt látná, annál is inkább, mivel Sárosdi ezt a förtelmet a „Déryné program!” kommenttel posztolta a Facebookra.

Megtekintését viszont mi csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, ugyanis a videó minden eleme alkalmas a nyugalom megzavarására.

U.i.: Időközben ]]>a Mandiner.hu rábukkant]]> a legújabb Sárosdi-féle videós agymenésre a Facebookon, amelyet csak ezzel a rövid szöveggel osztott meg: „Ehhez nem fűzünk semmit, ]]>nézzék meg a videót]]>, és döntsék el Önök, hogy életszerű-e a színésznő Orbán-paródiája.”

Az ember tényleg keresi a szavakat, de nem találja…

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Egészség (50) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Autómánia (61) Mondom a magamét (7712) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2824) Gazdaság (713) Sport (729) Nézőpont (1) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (322) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>