Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
09d465165f5e370ac90b11897148861c.jpg

Sorozat mustra XIV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ilyen bejegyzések illetve hírek miatt gondolom azt, hogy olykor érdemes kiírni magunkból a gondolatainkat. Ha tovább olvastok, kaphattok egy képet arról, hogy a Tv2 hogyan szúrt ki a nézőivel, és az RTL ezt hogyan nem tette meg. Illetve röviden arról, hogy mi is az az „Agymenők”.

Erre is csak a Tv2 képes! 

Először röhögtem, nagyot! Tudjátok miért? Elmondom, próbálom egy hasonlattal, miközben éppen szeretkeztek (szándékosan finoman) valakivel, az utolsó pillanatban rájöttök, hogy "köszi, elég volt, nem is akartok elmenni", és mint aki jól végezte dolgát, felkeltek egy cigire. Na valami ilyesmit csinált most a Tv2. Illetve tudjátok mit, mindenkinek aki ebben a döntésben akár egy kicsit is érdekelt, illetve részt vett kívánom, hogy legalább három hónapra kelljen visszatartsák azt az érzést, amit ők most elvettek tőlünk.
 
A Tv2 magasan kvalifikált és méltán szeretett fejesei úgy döntöttek, hogy a Született feleségek 5. évadát két résszel a vége előtt elpakolják egészen márciusra. De nem elégedtek meg ezzel a döntéssel. A House ötödik évadát is szépen elintézték annyival, hogy a finálé előtti rész még lemegy a héten, a finálé (!!!!) majd márciusba! És akkor ne mondjam azt, hogy "kapják be"?
 
De igazatok van, mit foglalkoztok azzal a több mint egy millió rajongóval, aki ott ül a képernyő előtt minden szerdán és hozza nektek az egyetlen győztes estét? Tegyétek - vegyétek ezeket a sorozatokat, mert majd ezzel sokkal szimpatikusabbak lesztek. Nem kell azzal sem foglalkozni, hogy az összes nagyobb tv- vagy sorozatos oldal megírja majd ezt. Nem, nem jut el a hülye nézőhöz, akiket ismét sikerül megvezetni. Mi ráérünk, teljesen. Nem tudjuk azt sem, hogy mindkét sorozat hatodik évada megy éppen az amerikai közönség számára. Nem tudunk mi semmit, csak azt, hogy k*rvára le vagyunk maradva, megint, és k*rvára átvernek minket.
 
Na jó, igazatok van, minek verem itt a nyálam, mikor mindkét sorozatot élőben követem? Tudjátok csak azért, mert még így is egy db néző vagyok a millió körül, aki ennek a döntésnek baromira nem örül. Nem azért mert lemaradna valamiről, hanem azért mert most magyarázhatja meg mindenkinek, aki esetleg nem követi annyira a helyzetet, hogy a kedves Tv2 mit csinált, megint! Csak gratulálni tudok.
 
Miért nem tudjuk ebben is lekövetni azt, amit "odaát" csinálnak? Mindig majmoljuk őket, akkor mi miért nem tudunk olyat csinálni, hogy egy sorozat egy évada márciustól decemberig lemenjen? Miért nem tudjuk tartani ezt a lépést? Szeptemberbe elkezdődik egy évad odakint, mi meg vegyük át márciustól. Ők májusba végeznek, 9 hónap alatt, nekünk márciustól lenne rá 10 hónapunk. De nem, mi illetve a Tv2 b*szogatja a nézőket, mert itt ez a helyes.
 
 
Az RTL nem ennyire szemét
 
Kicsit nevetségesnek tűnhet korábbi kiakadásom, amit a Tv2-vel kapcsolatban sütöttem el, de vagyok most annyira "ideges", hogy ha őket szenvedésre ítéltem, akkor jöjjön a dolgok jó oldala is, mert ilyen is van: A héten, illetve a következőn véget ér a Grace klinika és a Vészhelyzet aktuális évada nálunk. Kedd este a Grace klinika a negyedik évad fináléjával egy időre búcsúzik, de legalább láthatjuk a befejezést. Míg egy hét múlva, a Vészhelyzet 14. évada ér véget, ráadásul két részt is kapunk egy este.
 
A két finálénak köszönhetően, jövőre jöhet a 15. évad, illetve az ötödik. Azt hiszem az előző hír után, erre mondhatjuk nyugodtan azt, hogy köszönjük. Még akkor is, ha nagyon jól tudjuk, hogy még így is hatalmas lemaradásban van mindkét sorozat az amerikai vetítésektől, de legalább nem szakítják őket értelmetlenül félbe. Nem is tudom mit kezdenék magammal akkor, ha a Lost befejező évadának, befejező része előtt azt mondanák, hogy "sorry srácok, folytatás csak három vagy négy hónap múlva".
 
 
Agymenők! – The Big Bang Theory
 
Ezért ki a felelős? Most komolyan? Mondjátok meg nekem, hogy ezt ki találta ki? Kit kell mocskosul tökön szúrni, vagy f*szkorbáccsal elverni?
 
Mielőtt még folytatnám a rengeteg kérdezést, mondom a tényeket. Ma derült ki, amit már azért korábban is sejteni lehetett, hogy a Cool-on december végén, pontosan mondva december 27-én bemutatkozik a The Big Bant Theory. Tudjátok miről beszélek, ismeritek a sorozatot, na jó, ha nem, akkor irány a kereső, rengeteg anyagot fogtok találni.
 
Szóval az asztal előtt görnyedő okosok, akik valószínűleg nem sok részt láttak a sorozatból, azt találták ki, hogy "Agymenők" lesz a hazai címe. Egy kérdésem van csak, szerintetek mennyire lesz ez így sikeres? Mennyire fog elterjedni, mennyire tudják majd megismertetni az emberekkel? Ki fog a The Big Bang Theory-ra gondolni? Kérdezem ezeket azért, mert jelenleg a legsikeresebb szitkomról beszélünk, amely nálunk is debütál, három évad után. Lehetőleg ne k*rjuk el.


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7536) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Egészség (50) Gazdaság (704) Flag gondolja (36) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2786) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Mozaik (83) Politika (1582) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>