Ma 2021 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
09d465165f5e370ac90b11897148861c.jpg

Sorozat mustra - Bevezető

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Újonnan induló rovatunk első bejegyzését olvashatjátok, egészen pontosan még csak a szárnyainkat bontogatjuk, de a filmek mellett megpróbálunk egy kevés betekintést nyújtani minden kedves olvasónknak a sorozatok világába is. Heti rendszerességgel próbálunk jelentkezni remélve, hogy többen is elolvassátok majd friss híreinket, esetleges kritikáinkat.

   A filmek/mozik világát bemutató rovatunk mellett elfér egy olyan is, aminek nem feltétlenül követelménye az, hogy egy fárasztó nap után, még kimozduljunk otthonról. Éppen ellenkezőleg, kényelmesen leülhetünk kedvenc fotelünkbe a tv képernyője elé és lazíthatunk egy kicsit. Ehhez próbálunk egy kevés segítséget nyújtani, és felhívni figyelmeteket egy új sorozat érkezésére, egy új évad kezdésére, vagy apró információkat közlünk a sokatok által ismert szériák szereplőivel kapcsolatban.

Mielőtt még teljesen érthetetlen lenne az, amit mondani szeretnék, próbálok a lényegre térni. Olyan sorozatok lesznek többnyire terítéken, amik a hazai csatornák műsorán is láthatóak. Így érkeznek majd információk a Született feleségekkel kapcsolatban, vagy említhetném Dr. House-t is, a Grace klinikát, és persze a nyomozós sorozatok sem maradnak ki. Többnyire a két nagy kereskedelmi csatorna kínálatát érintjük majd, de természetesen helyet kapnak a kisebbek sorozatai is. Főleg, hogy olykor nagy kedvencek a hazai közönség számára csak onnan lehetnek ismertek.

 

 

 

   Remélem ezzel a kevéske bevezetéssel sikerült felkeltenünk annyira az érdeklődéseteket, hogy visszatérve majd ennek a rovatnak a bejegyzéseit is keresni fogjátok. Azt ígérhetem nektek, hogy a bulvár jellegű híreket csak éppen súrolva, fontos információkat fogunk majd megosztani veletek. Éppen ezért várunk szeretettel a héten vissza mindenkit.

 
 teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1454) Belföld (6) Sport (729) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (37) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Kultúra (6) Gazdaság (657) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2009) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (254) Történelem (14) Mozaik (83) Mondom a magamét (5234) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>