Ma 2023 február 05. Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra napja lesz.
7b654052010fafda721fc5b2ed3f03c2.jpg

LA Screenings 2011 - A Warner csomag

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A héten volt szerencsém részt venni a DISCOP Budapest egyik rendezvényén, amelynek keretei között levetítették az összes újonc sorozatot (pilot). Mint azt gondolom sokan tudjátok május végén került sor az LA Screenings-re, ahol a legtöbb hazai csatorna is képviseltette magát {...}

{...} és ahol már láthatták sokan az újonc sorozatokat, most ez az esemény Budapestre költözött és napi bontásban a nagyobb Stúdiók bemutatták újdonságaikat.

Én főleg a Warner hétfői rendezvényét emelném ki, már csak azért is mert egy nagyon szép csomaggal vártak minket.

Ahogy a képek is mutatni fogják, kaptunk egy Warner táskát, jegyzetfüzetet és tollat valamint az új filmes és sorozatos katalógusok is helyet kaptak a táskában. Azóta is büszkén pakolgatok a táskába, most már csak az a kérdés, hogy leszek annyira "junkie", hogy a kártyákat még a falra is kirakjam? Mutatok nektek pár képet, igaz ezeket csak telóval sikerült készíteni de remélem a lényeg így is átjön:

warner

A folytatásban jön a többi kép is, köztük (az egyiken) a teljes program is, kiszúrható tehát, hogy melyek azok a sorozatok amiket sikerült megnézni és természetesen ezekről a jövőben várható hosszabb írás is.

warner

warner

warner

warner

warner

warner

Az utolsó négy képen láthatóak a katalógusok, sorozatos és filmes is, melyekben kisebb-nagyobb információs kártyák találhatók. Mint azt láthatjátok készült az Alcatraz-hoz is, valamint a Potter gyerek is kapott egy nagyobbat. A sorozatos kiadásban természetesen a Warner visszatérő és nyári sorozatai is helyet kaptak, szóval egy fantasztikus kis gyűjtemény ez.

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6595) Nagyvilág (1305) Vetítő (30) Tereb (142) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (516) Flag gondolja (33) Politika (1581) Sport (729) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Gazdaság (675) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (260) Belföld (8) Jobbegyenes (2539) Történelem (15) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>