Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
c3d7a83c1a8b6521aa127dad08fa33c9.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 13.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagyszerű mérkőzés volt! Legyőztük a bajnokcsapatot! Most megmutattuk a minket sokszor joggal bírálóknak, hogy mégsem vagyunk olyan gyengék, mint azt állítják.

Nagyon jó hangulatú mérkőzés volt a Debrecen elleni találkozó. Végre velünk tartottak a szurkolóink és együtt sikerült elérnünk ezt a nagy sikert. Jobbak voltunk, mint a bajnoki címért küzdő hajdúsági gárda. Pontosan játszottunk, rendre megnyertük a párharcokat, mind a földön, mind a levegőben. Nagyon odatette magát a csapat. Végre egy olyan mérkőzés után vagyunk, amikor hazai pályán sikerült begyűjtenünk a három bajnoki pontot.

 
Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

Bár már az első fordulóban győztünk otthon, de akkor az eltiltás miatt zárt kapus volt a mérkőzés, így nem látták a nagyszerű szurkolóink azt a győzelmet. Most azonban minden összejött, közönség előtt sikerült a ez a nagy fegyvertény. A kapufán, amit rúgtak, nem is volt helyzete a Debrecennek. Kapufával mi sem maradtunk adósak, de Tóth Bence parádés gólja végül meghozta a győzelmet.

 

Nagyon boldog vagyok! Inspirált minket a közönség, hatalmas élmény volt így, ilyen közönség előtt játszani. Ilyenkor érzi azt az ember, hogy érdemes volt dolgozni. Már az MTK elleni mérkőzésen is érezhető volt, hogy jól jövünk ki a párharcokból, de most úgy érzem megérdemeleten tartottuk itthon a nagyon értékes három pontot. Nehéz sorozat közben vagyunk, de mindig a következő feladatra kell összpontosítanunk, ami jelenleg a másik bajnosaspiráns gárda a Videoton. Nekem külön presztizs mérkőzés lesz, hiszen játszottam Székesfehérváron. Köszönjük a csapat nevében ezt a fantasztikus hangulatot, ezt a fantasztikus bíztatást!

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7501) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Történelem (17) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2778) Gazdaság (702) Autómánia (61) Egészség (50) Életmód (1) Belföld (10) Sport (729) Heti lámpás (310) Tereb (146) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>