Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
26756b8996d102d8f4e7d71583421541.jpg

Fradista szemmel - Haladás? Nem hiszem!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Mestermérleg 14.
Nagy csalódás ez az elmúlt hét után, azt hittük, hogy visszatért az önbizalom. A télig nyolc nagyon fontos meccsünk van. {három már kipipálva! }
Kérdésre válaszolva, mi úgy láttuk, hogy tizenegyes volt Bödénél, de ez nem kifogás. Fájdalmas ez a vereség, mert tudjuk, mit jelent a Fradi a szurkolóinknak, s fordítva is, de nagyon fontos pozitívnak maradni, mert fontos feladataink vannak.

A válogatottunk búcsúzott a VB selejtezőktől, így bár volt szünet a bajnokságban nem lépett pályára a nemzeti csapat, talán jobb is így, hiszen az utánpótlás is megégett a két lejátszott selejtezőjén. Volt idő viszont a sebeinket nyalogatni, szó mi szó voltak is sebeink bőven.

A diósgyőri fantasztikus sikert egy elképesztően gyenge produkció követett a Haladás ellen - 0:3! Nincs is nagyon mit beszélni erről a méretes zakóról. Az ilyen fokú „hullámvasútozást”, vagy nevezhetjük formaingadozásnak is, valljuk be őszintén, a középcsapatok produkálnak.

Azok a gárdák, akik a tabella közepére vannak predesztinálva.

Mi is oda valók vagyunk? – merül fel sokunkban a kérdés.

Nem tudom, de remélem, hogy nem. – hangzik kissé erőtlenül a válasz.

A játékos keretünk megítélésem szerint az első háromban van a bajnokságban. Az összeszokatlanság viszont a mérleg negatívumokkal teli serpenyőjében igen erősen ellensúlyozza a játékosaink egyéni képességeiből származó esetleges előnyeinket.

Csak ez volna a hiba? Az összeszokottság hiánya? Nem tudom…

Megmondom őszintén értetlenül állok a szereplésünk láttán.

 Talán hiba volt a kommunikációnk részéről, nagy dirrel-durral a bajnokság elején hirdetni, hogy bajnokok akarunk lenni.

Ha csak annyit kommunikálunk, hogy idén a dobogó a cél, most még bőven jól állnánk és a szurkolóink és velük együtt az egész közvélemény nem lett volna hiú ábrándokba ringatva.

Szeretném leszögezni nagyon kedvelem Ricardo Monizt, a játékról alkotott felfogása közel áll a szívemhez.

De…

Valamiért ebben a sajátos magyar közegben nem találja a helyét és az általa elképzelt stílusnak sem fekszik a bekkelős magyar foci.

A védelmünk katasztrofális, nem sikerült összerakni egy működő védelmi struktúrát, immár több mint egy év alatt. Egy ember kimarad a védelemből és az úgy omlik össze, mint a kártyavár.

A támadásaink sem olyan fergetegesek, mindet elsöprő lendületűek, mint voltak azok a tavalyi szezonban.

A bajnoki szünetben lejátszottunk három Liga Kupa mérkőzést. Mind a hármat sikerült ugyan megnyerni, de a játék…, a játék sajnos elég sok hibával volt tarkított.  

Leonardo visszatért, de ő egy ilyen súlyos sérülés után jó, ha a tavaszi idényre visszanyeri eredeti állapotát.

A shownak azonban mennie kell!  Show Must go On!

Vasárnap utazunk Paksra, nagyon nehéz dolgunk lesz, annyi bizonyos. Horváth Feri biztosan kitalál valami frappánsat, hogy borsot törjön az orrunk alá, de győznünk kell!

Illetve, csak a győzelem az elfogadható!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Jobbegyenes (2778) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Heti lámpás (310) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Életmód (1) Belföld (10) Kultúra (6) Sport (729) Gasztronómia (539) Tereb (146) Vetítő (30) Történelem (17) Mondom a magamét (7501) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (702) Egészség (50) Mozaik (83) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>