Ma 2024 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
098659d5bf593b4a154e78081c057ee6.jpg

Fradista szemmel - A mézeskalács fele...

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Fradi webshop!
Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy  elérhetővé vált a Ferencvárosi Torna Club hivatalos webshopja. Az érdeklődők a ]]>shop.fradi.hu]]> címen, valamint a fradi.hu-n keresztül is böngészhetnek az internetes webáruház virtuális polcain.
A webshopot a legnagyobb odafigyeléssel terveztük meg, reméljük, hogy minden szurkolónk örömét leli majd klubunk új szolgáltatásában, és sok mosolyt csalnak majd az otthonról, a kényelmes karosszékből megrendelt Fradi-termékek is.
Jó böngészést, jó vásárlást!
Hajrá Ferencváros!

Horváth Feri a KTE, markáns, fiatal trénere, aki nagyon szép éveket töltött el zöld-fehérben, azt nyilatkozta a 2:2-es döntetlennel zárult találkozónkat követően, hogy elvette a Fradi a Kecskeméttől a fele mézeskalácsot. Lehet, hogy igaza volt? Nem tudom.

Mindenesetre az az örök foci igazság, hogy idegenben jó az iksz, a 3 pontos rendszerben már nem állja ki teljes mértékben a valóság próbáját, bár 0:2-ről felállni legyen bármilyen pontszámítási rendszer, megsüvegelendő teljesítmény.

Sajnos most sem játszottunk olyan dinamikusan, lendületesen, mint a kaposvári fiaskó előtti találkozókon, de már valamit visszaidéztek a srácok az akkori teljesítményükből. Legfőképpen a tartásunkat lehet és kell is dícsérni a kecskeméti vendégjátékunkról szóló mini elemzésben. A találkozóval kapcsolatban két fontos dolgot szeretnék megjegyezni, az egyik Böde Dani személye, aki vidéki srácként került fel a Fradihoz, eleinte nem találta a helyét, de küzdött, hajtott és mára a csapat legeredményesebb játékosa lett (6 gól - 5 gólpassz), annak ellenére, hogy még messze nincs csúcsformában. Csak így tovább Dani!
A másik felütésem már nem ilyen pozitív kicsengésű. Az utóbbi hetekben és napokben egyre több szó esik a magyar bírók botrányos ítéleteiről. Nos a KTE elleni mérkőzésen két kiállításunk volt (Besic, Alempijevics). Besic már a mérkőzés elején, szinte az első belépője után besárgult, tehát szinte borítékolható volt a második sárga és a piros is. Mindenfajta figyelmeztetés nélkül azonnal kapta meg a büntető cédulát, egy ártalmatlan szerelés nyomán. Egy védő esetében nem szabad ilyen szigorúan eljárni, hiszen nem egy durva játékosról beszélünk. Alempijevics kiállítása jogosnak mondható, de a 3! mérkőzésre szóló eltiltása megítélésem szerint botrányos. Visszatérve a találkozóra, dícsérhető Böde, Alempijevics, Bönig, Jovanovic, Orosz és az egyenlítő gól szerzője Jenner is. A győzelemhez ennél sokkal jobb játék kell.

Mintha egy kicsit fásult lenne a csapat, de megy előre és ez a legfontosabb. Már csak egy találkozó van hátra és jöhet a téli felkészülési időszak. A Pécs ellen csak a győzelem az elfogadható, mert csak így tapadhatunk az előttünk állókra és csak így maradhatnak reményeink a tavaszt illetően. Remélhetően nagyszerű alapozást fogunk Moniz mesterrel elvégezni és 1-2 minőségi igazolással megerősítve a keretet, komoly sanszunk lehet egy Európa Ligás hely megszerzésére.

Lehet, hogy most Kecskemétről elhoztuk a fele mézeskalácsot, de Feri te is tudod, hogy ez a Ferencváros - nekünk az egész kalács kell és lehetőleg minél hamarabb! :-)

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Mozi világ (440) Egészség (50) Mondom a magamét (7561) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Sport (729) Autómánia (61) Gazdaság (706) Történelem (18) Politika (1582) Tv fotel (65) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Heti lámpás (312) Jobbegyenes (2793) Nézőpont (1) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>