Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
3088baf280a87fb2761d2a821e905a90.jpg

Szovjet-komcsik az Együtt PM-esek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Képecske járja be a magyar sajtót-netet, pár balfasz (elnézést a fotón látható csajoktól, rájuk valami más jelző kéne, de érjék be most ezzel a sértéssel) éppen a nagy kommunista Szovjetunió zászlaját tartja,{...}

{...} ökölbe szorult seggükhöz tartozó bamba arccal, amit olyankor vág az ember, amikor az urológus keresi gumikesztyűben a gyulladt prosztatájukat.

Ja, a Fidesz székházból lógatják. Ettől még úgy fest a kép, mintha Kun Béla aktivistái lennének és épp bemásztak volna valamelyik Tasziló keresztnevű gróf rezidenciájának erkélyére és most megmutatják a világnak, hogy mire is gondolnak orgazmus közben. Azt hallani róluk, hogy ők valójában az Együtt Pesti Műsor aktivistái és a képpel ellentétben nem kommunista szélsőbalosok, hanem akkora demokraták, mint ide Bilbao. Elsőre már azt se tudom, melyik csapat is ez az Együtt mi a fene.

Jó a név. Jó a tiltott jelkép. Jó az ötlet, hogy most már nem náci a Fidesz, hanem komcsi. Az aktivisták ugyanis, bár úgy látszik a képen, ők a komcsik, állítólag azt akarták valójában jelezni, hogy a Fidesz a komcsi. Az hagyján, hogy ezek ilyen sötétek és hirtelen eszembe se jutott, hogy ki kicsoda és honnan hova ez az Együtt izé, Pesti Műsor, vagy mi, de írnom kell róla, mert helyzet van és a szóéhes olvasóink verbálisan akarják kibelezve látni őket. Hagyom a hentesmunkát a Bayer Zsoltra, inkább nézzünk a dolgok mögé, mert szánalmas a kép, undorító a zászló, szerencsétlenek a figurák, akik tartják, mintha azon gondolkodnának, hogy több pénzt kellett volna ezért kérni.

A nagy ötlet elvtársak és drága barátaink, hogy mától minden másként lesz, mint eddig volt. Az Együtt Pesti Műsor főnöke már nem az egyeske, hanem a ketteske az egybesült baloldalon, innentől Bal-naivnak hívják és a nagy terve, hogy száznyolcvan fokos fordulatot hajt végre a Fidesz megítélésében. A nácizás, kedves elvtársak és drága barátaink, kurvára nem jött be, az összes mutatónk lefelé halad, kivéve a Schaffhausenim mutatóját. Ezért a mai naptól komcsizzuk a Fideszt, ezzel tutira megnyerjük az ingadozó jobb-közép szavazókat és jövőre a Második A Sorban is kiejtheti azt a szót a száján, hogy liba. Aki le meri írni, az azért szemét náci marad, mert aki libát emleget, az zsidózik és mint olyan antiszemita, de a Fidesz a mai szent naptól komcsi elhajló, mint Trockij volt.
 
Mi is fog történni a Pesti Műsor, persze Együtt, eme furmányos kommunikációs újításával? A Fidesz biztos nem fog sírva Strasbourgba menekülni, hogy durván belegázoltak a lelki világába. A trükk maga a régi jobbikos bevált recept szerint működik, tehát, ha a zászlós balfaszokat elviszik, megbüntetik, akkor áldozatok lesznek, akiket sajnálni kell. Ezért, ha a fideszes skacok olvassák ezt a krokit, akkor ne csináljanak semmit, mert felesleges és a Pesti Műsor malmára hajtja a vizet. A legjobb az lenne, ha valamelyik civil egyesület perelné be Bal-naiv embereit, mondjuk a Kommunizmus Áldozatai, vagy a Recski Túlélők. A legizgalmasabb kérdés, hogy bemászni a székházba és onnan tiltott önkényuralmi jelképet lobogtatni pártpolitikai célból, megéri-e, hoz-e szavazót a konyhára. A média az foglalkozik, foglalkozni fog az üggyel, erre az én írásom is példa. A negatív reklám is reklám, ezt is tudjuk. Ugyanakkor csak egyetlen szavazószerző lehetőségét látom az egész történetnek. Néhány egykori munkásőr a képet látván úgy érzi majd, újra eljött az ő idejük és előfizetnek a Pesti Műsorra.
 
]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (310) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Történelem (17) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mondom a magamét (7501) Vetítő (30) Politika (1582) Gazdaság (702) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Jobbegyenes (2778) Kultúra (6) Tereb (146) Flag gondolja (36) Belföld (10) Tv fotel (65) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>