Ma 2023 február 05. Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra napja lesz.
8034ce6d57d21ddc12fa84626b5947b6.jpg

Spöttle: a németeknél betiltottak egy harisnyareklámot is

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Egyre többször látni, hogy Európa behódol, és mindent a migránsok kedvére tesz, miközben ők nem akarnak integrálódni, demokratikusan normálisan élni.

Ezt mondta Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Az elemző a német kormány magyar bevándorlókat érintő terveit is bírálta.

Nagyon sokan nem értik már, sőt kiveri náluk a biztosítékot a német gazdaság- és bevándorláspolitika – mondta az M1-en Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Az elemző annak kapcsán nyilatkozott, hogy Németországban erősen szűkíthetik az uniós társállamokból érkező bevándorlók jogosultságát a szociális támogatásokra. A munkaügyi és szociális minisztérium terve szerint az uniós külföldiek hat hónap helyett öt év után férhetnének hozzá az ellátórendszer juttatásaihoz – írta Berliner Morgenpost című lap.

Georg Spöttle hangsúlyozta, nehezen volt érthető az is, hogy pár hete Angela Merkel német kancellár kifejezetten a magyar munkavállalókat is megemlítette egy tévéműsorban. A biztonságpolitikai szakértő szerint a Németországban élő magyarok többsége diplomás vagy szakképzett, beszélik a német nyelvet, integrálódott normális fiatalok. Ők zavarják Merkelt, és több millió képzetlen, jött-ment analfabéta nem, akik Európán kívülről érkeznek? – tette fel a kérdést.

A német államnak nem tébolyultan nagy összegeket kellene költenie a migránsok képzésére, integrációjára, helyette attraktívvá tehetné a gyermekvállalást, ahogy azt Magyarország teszi. Ezzel szemben, a demográfiai válságra millió szám hoznak be muzulmánokat a Közel-Keletről, akik se írni, se olvasni nem tudnak – mondta.

Amin még "bakot ugrott”, mondta, az az, hogy egy XIX. századi művészi fotókat bemutató kiállításon akt képeket vetettek le, nehogy zavarják a frissen bevándoroltak lelki világát. Betiltottak egy harisnyareklámot is, amelyen három hosszú lábú, nagyon szexi lány látható. Az indok az volt, hogy a plakátok nagyon szexisták, és a bevándorlók „kiakadhatnának” rajta. Egyre többször látni tehát, hogy Európa behódol, és mindent a migránsok kedvére tesz, miközben ők nem akarnak integrálódni, demokratikusan normálisan élni – mondta Georg Spöttle.

M1 Ma reggel
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Kultúra (6) Gazdaság (675) Egészség (50) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (516) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (6594) Jobbegyenes (2539) Belföld (8) Nagyvilág (1305) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>