Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
eu1.jpg

Nagy-Britannia Európában marad

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Azoktól veszünk búcsút, akik méltatlanná váltak ehhez a sokszínűséghez, a több évezredes értékfelhalmozáshoz.

Nemcsak Cameronnak, hanem Junckernek, Schulznak, Hollande-nak és Merkelnek is azonnal le kellett volna mondani, és még Cameron előtt – tüstént – távozniuk kellett volna a közéletből. A brit honpolgárok kiábrándulását ugyanis ezek a figurák okozták.

Európa rombolói: a "Négyek Bandája".

Anglia nem Itáliától, Magyarországtól vagy Litvániától akart elválni, hanem a "Négyek Bandájától". És attól a kisvárosnyira duzzadt brüsszeli bürokráciától, amely a kontinenst izzadságos, görcsös buzgalommal „igazgatni" akarja.

A "Négyek Bandája" tette tönkre Európát.

Brit barátaink a "Négyek bandájától" akartak megszabadulni, ám erre csak úgy volt lehetőségük, hogy a kiválásra szavazzanak. Ezekkel a voksokkal jelzést adtak a kontinensnek. Ugyanilyen demokratikus módon kell megszabadulni a "Négyek Bandájától" is.

Az Unió bebetonozta a betonfejeket.

Mint kiderült, Schulznak érettségije sincs, elemi iskolai végzettséggel tölti be az EU egyik hatalmi csúcsát. Kétbalkezes intézkedései, otromba szavai, az európai társadalmakat vérig sértő megnyilvánulásai ellenére elmozdíthatatlan.

Buta vezetők uralják a kontinenst.

Egy másik vezető pedig masszív alkoholista. Saját országában mint miniszterelnök botrányosan megbukott. Saját társadalma kiselejtezte a politikából. „Beleselejtezte" az Európai Unióba. Óriási kárt okoztak selejtpolitikusukkal a földrésznek.

A következő politikus pedig ünnepelteti magát migránskatasztrófája okán.

Volt ifjúkommunistaként most kereszténydemokrata színekben tetszeleg, templomjárásra biztatja polgárait, s azt sulykolja: a muszlimokat a húsvét, a pünkösd szépségeire kell megtanítanunk, mégpedig úgy, hogy az utcán megállítva őket: fellapozzuk a Bibliát...

S mindezt kiszolgálja egy tévedésből – önmaga számára is meglepetésként – államelnökké választott szerzet, aki büszke a tömeggyilkosság-sorozatként lezajlott egykori „Nagy Forradalomra", s azokra a tömeggyilkosokra, akikről szoborremekek sorakoznak az adott országban.

Juncker és Schulz elől menekültek a britek.

Juncker és Schulz rombolta úgy az Európai Uniót, hogy menekülni kell belőle, mert elviselhetetlen arrogancia, katasztrófába vezető butaság jellemzi Brüsszelt, a tehetetlen vízfejjé felfújt Európai Parlamenttel együtt, melynek agyonfizetett tagjai köszönik, jól vannak.

A "Négyek Bandájának" menesztésével kell kezdeni a reformot.

Amíg a "Négyek Bandája" pozícióban van, lehetetlen demokratizálni az Uniót, hiszen látjuk: Merkel „nagy sikernek" hazudja katasztrófapolitikáját, az alkoholista konyakfelhőket ereget a székház liftjében, a parlamenti elnök pedig lehülyézi a társadalmakat.

Van jó hír is.

Nagy-Britannia nem távozik a kontinensről: Európában marad. A ködös Albion része marad annak a közösségnek, amely Izlandtól az Urálig terjed, amely úgy egységes, hogy sokszínű, és meg is akarja őrizni sokszínűségét, mert minden színnek fontos a másik szín.

Angol barátainkra a jövőben is számíthatunk.

Azoktól veszünk búcsút, akik méltatlanná váltak ehhez a sokszínűséghez, a több évezredes értékfelhalmozáshoz, akik butának bizonyultak, nem érték el az európaiság minimális szellemi szintjét sem, és erkölcsileg is megbuktak.

A britek leleplezték a "Négyek Bandájának" uralmát.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2778) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Gazdaság (702) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Egészség (50) Autómánia (61) Tv fotel (65) Politika (1582) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Mozaik (83) Mozi világ (440) Életmód (1) Heti lámpás (310) Mondom a magamét (7501) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>