Ma 2024 április 23. Béla napja van. Holnap György napja lesz.
f79fc084c4e985346ad073690453bedb.jpg

Magyar lojalitási törvényt!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Senki nem mondja, hogy csak kullogunk az események után. Előzzük meg a szlovákokat és végre ugorjon egy nagyot a pannon puma. 

Jan Slota hol tankokkal akar Budapest ellen menni. (Megjegyzem a honi magyar hadsereg színvonalát nézve valószínűleg meglepően sikeres akció lenne, főleg, ha még 200 vitézt elküldünk Afganisztánba), hol pedig az ún. lojalitás törvény tervezetével borzolja a kedélyeket. 

Mely szerint esküt és lojalitási fogadalmat kellene tenni a jövőben minden szlovák fiatalnak és köztisztviselőnek. Vagyis egy csallóközi magyar fiatal vagy felesküszik a szlovák alkotmányra (mely ugye jelzi, hogy másoknak nincs ott hely), vagy másodrendű állampolgárként élhet hazájában.
 
 
De lehet, Jan Slotának igaza van. S miért ne lehetne magyar lojalitási törvény is. S először a honi politikusoknak kellene esküt tenniük. Színt vallaniuk, hogy mennyire fontos számukra, hogy magyarok. Vagy csak egy ország, ahol megtömhetik a zsebüket?
 
Vajon a szocialista és liberális elvtársak tudnának tiszta szívvel esküt tenni a Szent Koronára? De hiszen nekik ezek a szimbólumok nem fontosak. A Szent Korona csak egy svájcisapka, Szent István jobbja csak egy tetemcafat...
 
Mindezek mellett nem értem a jogvédők kettős mércéjét. Magyarországon fasiszta veszélyről vizionálnak, mivel a Jobbik nyár óta látványosan előretört. Alig bírják kozmetikázni a közvélemény kutatási adatokat, hiszen a végén még kiderül, hogy a Jobbik nem a harmadik, hanem a második erő is lehet. Szóval nálunk a fasiszta veszélytől tartanak, miközben Szlovákiában nyílt fasizmus van.
 
 
Kis hazánkat még a kommunistáival is ver az úr. Mert Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában a kommunista is nacionalista. Nálunk meg internacionalista... Talán ezért is kerültek testvéreink idegen országok fennhatósága alá.
 
 
 
Nawesh
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (706) Mondom a magamét (7559) Életmód (1) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2792) Kultúra (7) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Politika (1582) Sport (729) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>