Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
3e2807c920dcea1cd2bb9dbe2361bef6.jpg

Hungarofóbia Elleni Egyeztető Tanács (HEET)

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

El kell fogadni a nemzeti önvédelem sokféle módját, még akkor is, ha ezek között alacsony szellemi színvonalúak is akadnak.

Össze kell hangolni a hungarofób támadások elleni védekezés műveleteit. Ma kétségtelenül sok szellemi központ kísérletezik a legelszomorítóbb rasszizmussal szembeni önvédelem mentális, illetve gyakorlati módjának kimunkálásával.

A szétaprózottság azonban hatástalanná teszi az erőfeszítéseket.

Föl kell állítani a Hungarofóbia Elleni Egyeztető Tanács, a HEET intézményét. A nemzeti önvédelem legitim cél, vannak államok, melyek hangsúlyozzák ezt, sőt véres akciókat is végrehajtanak, melyeket a nemzeti önvédelemhez sorolnak.

Az ENSZ nem utasítja vissza a hivatkozást.

A hungarofóbia ellen kifejezetten törvényesen, a paragrafusok leggondosabb betartásával kell védekezni. Egyfelől ez felel meg a magyar jellemnek, másfelől a törvénysértéshez a hungarofóbok sokkal jobban értenek.

Velük a törvénytisztelet pályáján kell versenybe szállni.

A törvénytisztelet a nem erősségük a hungarofóboknak, ám ügyvédkolhozok sürgölődnek mögöttük. Ha itt-ott - egy-egy provokatív törvénysértés miatt - bíróság elé is kerülnek, kimossák őket, és a markukba derülnek.

A demokrácia megfelelő terep a hungarofóbia elleni küzdelemhez.

Ezért a demokráciát kell erősíteni, minden nap megküzdeni érte. A magyar hagyományban a demokrácia ősi érték. A magyar kultúra egyik legfontosabb jellegzetessége a magas színvonalú, részletgazdag demokrácia.

A hungarofóbok nem tisztelik a magyar nemzeti érzékenységet.

HEET-irodát kell nyitni, ahová bárki bemehet, és jelezheti, ha hungarofób cselekményt látott, hallott, tapasztalt. E monitoring iroda működtetéséhez állami támogatást kell kapni, azon az alapon is, hogy államunkban a legtöbb adót a magyar etnikum tagjai fizetik be.

Rögzíteni kell a szélsőséges akciók körülményeit.

A HEET-nek rendszeresen összefoglalót kell készítenie adott időszak hungarofób jelenségeiről. Jeleznie-e kell, ha etnikai előjogokat tapasztal akár az igazságügyben, akár a kultúrára fordított közpénzek tekintetében.

Az első lépés: a szellemi közösségek egymásra találása.

Félre kell tenni a gyerekes büszkeséget, az „én magam akarom megmenteni a nemzetet” attitűdjét. El kell fogadni a nemzeti önvédelem sokféle módját, még akkor is, ha ezek között alacsony szellemi színvonalúak is akadnak.

A jóindulatú kártételt azonban meg kell előzni.

Éppen ez utóbbit is segítheti a HEET: az egyeztetés – koordinálás – a belső harcokat kiiktathatja, a fölösleges, a kontraproduktív mozgásokat leblokkolhatja. Tervezhet, összehangolhat, irányokat határoz meg és módosít.

Működése csak operatív lehet.

Az ehhez szükséges eszközök már rendelkezésre állnak a civil világban is. A módszertan a gyakorlat közben finomodik. Új, ismeretlen területen zajlik a cselekvés. Nem széles utakat kell keresni, azok nincsenek. Ösvényeket kell földeríteni.

A védekezés a legalapvetőbb emberi - és egyben közösségi - jog. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!
 
]]>www.flagmagazin.hu]]> - Egy Jobb magazin az Értékek mellett!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (705) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Tereb (146) Kultúra (7) Mondom a magamét (7546) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Autómánia (61) Sport (729) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2788) Egészség (50) Mozaik (83) Belföld (10) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>