Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
590cf705c3ddc3446107355d23aa0dd3.jpg

A magyar ultrabaloldali értelmiség ultimátumot adott a világ vezető hatalmainak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

ATTAC Magyarország Egyesület, Baloldali Alternatíva Egyesülés, Le Monde Diplomatique magyar kiadás, Magyar Egyesült Baloldal Egyesület, Magyar Szociális Fórum Hálózat, Marx Károly Társaság és hasonlóan jelentéktelen, de fura nevű baloldali civil szervezetek {...}

{...} – hagyományaikhoz híven – egy nyílt levéllel kívánnak pontot tenni századunk legnagyobb szociális és geopolitikai kihívásainak végére. Megkerülhetetlenségükhöz mérten ]]>a Fent és Lent blogon tették közzé gondolataikat]]>.

Piréz Róbert

„Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli szövetségeseik továbbra sem hajlandóak lemondani a brutális beavatkozások nemzetközi jogi szempontból védhetetlen politikájáról.”– írják a felütésben. Mintha a világ népirtásait, elmebeteg polgár- és vallásháborúit a többnyire elkésett és erőtlen nyugati beavatkozások okozták volna. A folytatásban a beavatkozások célját az olyan klasszikus, többnyire romkocsmai miliőben hallható célokkal magyarázzák, mint pl. az olaj feletti ellenőrzés megszerzése.

A felhívás természetesen külön kitér arra, hogy a válság miatt útnak indultakkal szembeni „nemzetközi és nemzeti alapjogi-, illetve menekültjogi szabályozással szöges ellentétben álló rendelkezéseket foganatosítanak többek között Magyarországon”.

És akkor jöjjön maga a felhívás, az ultimátum:

Első pontban a nyugati hatalmak beavatkozásának azonnal felfüggesztését követelik, ellenkező esetben tiltakozó akciók azonnali megszervezését helyezik kilátásba. Lelki szemeink előtt megjelent az ijedten asztal alá bújó ENSZ képviselő képe vagy ahogy Obama elnök a bokrok között oson a Fehér Házba.

Második pontban a kissé érthetetlen kollektív, automatikus és időszaki védelem kívánalmát tárgyalják, mely addig tartana, amíg a felek át nem gondolják jobban, hogy mit akarnak egymástól. Azt a pontot még ők is átgondolhatták volna egymás között. Hogy legyen értelme.

Harmadik pontban a migránsellátás minőségének azonnali emelését követelik, melynek költségeit a befogadó államok hárítsák át a közelebbről meg nem határozott TŐKE képviselőire, akik „hasznot húztak a geopolitikai válságból”. A migránsellátást pedig a civil szervezeteknek szervezzék ki, mint példának okárt az aláírok, aki szívesen kezelnék a GONOSZ TŐKÉRE KIVETETT KÜLÖNADÓT. Bővebben a kommunisták és a más fasza című fejezetben olvashatnak erről a gazdasági megoldásról.

A negyedik, utolsó követelést szó szerint is érdemes idézni, mert ez maga a forradalmi költészet: „A kiszolgáltatott migráns csoportok számára hozzanak létre közösségi alapon működő termelői és szolgáltatói szervezeteket, amelyek kielégítő munkafeltételek mellett biztosítanak számukra munkát. Ily módon talán elkerülhető, hogy a nyugati vállalatok az újonnan érkező és minden tekintetben kiszolgáltatott helyzetben lévő migránsok foglalkoztatásával tovább rontsák a transznacionális migráns munkásosztály amúgy is rendkívül kedvezőtlen munkakörülményeit.”

Ó, jajj!

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (310) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Tereb (146) Gazdaság (702) Sport (729) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Mondom a magamét (7501) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Történelem (17) Jobbegyenes (2778) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>