Ma 2024 október 08. Koppány napja van. Holnap Dénes napja lesz.
Megjött Magyar Péter válasza azzal kapcsolatban, hogy felveszi-e a szeptemberi fizetését

Megjött Magyar Péter válasza azzal kapcsolatban, hogy felveszi-e a szeptemberi fizetését

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A válasz röviden összefoglalva: Fidesz!

 

Magyar Péter közölte lapunkkal, hogy felveszi a szeptemberi fizetését, annak ellenére, hogy dokumentálhatóan a nyári szünet utáni első hónapban egyetlen napot sem dolgozott Brüsszelben vagy Strasbourgban. Állítása szerint az ötmilliós összeg felét jótékony célra fogja fordítani, de egyébként inkább a Fideszt kellene kérdeznünk az EP-képviselői fizetésekről. 

Emlékezetes, ]]>ma délután megírtuk, hogy a Tisza Párt elnöke úgy markolhatott fel ötmilliót EP-képviselőként]]>, hogy egyetlen napot sem dolgozott az Európai Parlamentben.

 

Cikkünk megjelenése előtt kerestük Magyar Pétert is, aki mostanra válaszolt. 

– Magyar Péter, ahogy azt korábban bejelentette, minden hónapban az EP-fizetése felét jótékonysági célra ajánlja fel. A kérdésüket javasoljuk feltenni azon fideszes országgyűlési képviselőiknek, akik évek alatt egyszer sem szólaltak fel a Parlamentben és Deutsch Tamásnak, aki az előző ciklusban az európai parlamenti szavazások több mint 30 százalékát kihagyta – közölte Magyar Péter pártjának sajtóosztálya lapunkkal.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Sport (729) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Heti lámpás (327) Belföld (11) Vetítő (30) Mozaik (83) Kultúra (9) Jobbegyenes (2852) Gazdaság (717) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mondom a magamét (7864) Gasztronómia (539) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>