Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Magyar Péter és a randi ára

Magyar Péter és a randi ára

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A messiás kapcarongyként tekint a gyengébbik nem képviselőire.

Még egy cserzett strici is csettintene arra, ahogyan a baloldal új messiása, a magát roppantul európainak tartó Magyar Péter a nőkkel bánik. Harmincszázalékos támogatottság ide, Wass Albert-idézetek oda, Varga Judit exférje alapjában véve a saját fontosságával nyakig eltelt narcisztikus fráter, aki gyakorlatilag kapcarongyként tekint a gyengébbik nem képviselőire.

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy mikor kerekedik ki egy combos metoo-ügy Magyar úgynevezett csajozásaiból, hiszen a nyilvánosságra került kalandjai alapján valósággal sportot űz abból, hogy porig alázza a befolyása alá kerülő nőket.

Egy korábbi randipartnere elmondása szerint – akit nem mellesleg akkor vitt el egy hotelbe, mikor még együtt volt Vogel Evelinnel – Magyar Péter úgy gondolja, hogy jár neki a szex, ha egy hölgyre már ráköltött egy bizonyos összeget. Noha az önmagát Laurának nevező áldozat esetében ezt nem sikerült kierőltetnie a szó szoros értelmében rámászó Magyarnak – mivel a nő nagy nehezen lelökdöste magáról –, a Tisza Párt alelnöke mégis behajtotta a randi árát. Méghozzá elég undorító, szatírmentalitásra valló módon: a tehetetlen nő előtt, annak akarata ellenére vette elő a nemi szervét és kezdett önkielégítésbe.

Néhány hete Magyar a tinidiszkóként működő Ötkertben tinédzser lányoknak is obszcén és perverz ajánlatokat tett, amiről az egyik ott szórakozó lány apja számolt be a politikus részeges dorbézolását követően. – Örülj, ha szétteheted nekem a lábad – mondta állítólag az egyik fiatalkorú lánynak. Ugyancsak beszédes, ahogyan Magyar Péter tisztázni igyekezett magát a szemtanúk beszámolóival kapcsolatban egy szerdai Facebook-posztjában: „a hölgyekkel nem is beszéltem érdemben”. Lehet, hogy éppen ez a baj. Inkább beszélt volna. A kilométernyi bejegyzésben Magyar természetesen a többi botrányos ügyében is minden felelősséget hárítani igyekszik magától. Így például a már említett, Laura nevű hölgy történetét nemes egyszerűséggel annyival intézte el, hogy egy szó sem igaz az egészből.

Elgondolkodtató azonban, hogy eközben mégiscsak egyre szaporodnak a Magyar Péter valódi természetét leleplező beszámolók, s még Varga Judit is számos történetet osztott meg az exférje sötét oldaláról, kezdve attól, hogy Magyar várandós állapotban lökte neki az ajtónak, azon keresztül, hogy bezárta egy szobába és elvette a táskáját, egészen addig, hogy késsel a kezében járkált a lakásban, megfélemlítve őt és az édesanyját.

Magyar Péter február eleji közéleti előlépésekor még igencsak keveset lehetett tudni róla, ami lehetővé tette, hogy a követői azt lássanak belé, amit akarnak. Azonban mostanra kirajzolódott egy erősen kontúros portré arról, hogy Magyar miként gondolkodik az emberi viszonyokról, s hogy hol helyezi el magát a többiekhez képest. Az összkép finoman szólva sem hízelgő rá nézve. Kérdés, hogy a struccpolitikát folytató fanatikus rajongók mikor lesznek hajlandók szembenézni mindezzel.

Kárpáti András

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2823) Gasztronómia (539) Belföld (11) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7708) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Kultúra (9) Életmód (1) Gazdaság (713) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mozaik (83) Vetítő (30) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Tereb (146) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>