Ma 2024 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Segítség! Juszt Lászlót leterítette az Orbán-fóbia

Segítség! Juszt Lászlót leterítette az Orbán-fóbia

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Itt nagyon nagy a baj.

Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az]]> egyházakat támadja]]>, hol Kocsis Máté ]]>kerül a célkeresztjébe]]>, hol pedig a ]]>focipalántákat minősíti]]>. Természetesen mindenkinek a szíve joga, hogy miről mond véleményt, mindenkinek a saját joga, hogyan zúzza porrá szinte napról napra az egykor szebb napokat látott hitelességét. A mostani posztja valami egészen más. Még én is megsajnáltam egy kicsit az egykori „kezitcsókolom” riportert. 

A ]]>Mandiner szúrta k]]>i, hogy Juszt a tegnapi, Orbán Viktor által tartott nemzetközi sajtótájékoztatóról tett közzé egy bejegyzést, ahol valami megmagyarázhatatlan módon azt írta, hogy Orbán Viktor az orosz nemzeti zászló (?!) előtt beszélt. Ezt az állítását bizonyítandó még egy képernyőfotót is posztolt, vélhetően a saját a tévéjéről.

Természetesen Orbán Viktor a magyar nemzeti lobogók előtt tartotta a sajtótájékoztatót. De akárhogy nézzük a Juszt által bizonyítékként csatolt képet, sehogy sem látjuk azt az általa vizionált orosz zászlót. Jusztnak valószínű rémálmai vannak, úgy tűnik, leterítette az Orbán-fóbia. 

Néhány javaslatot azért küldenénk a baloldali megmondóembernek:

  • Hívjon tévészerelőt.
  • Este már ne igyon annyi kávét.
  • Forduljon orvoshoz a fóbiájával.

Ha pedig viccnek szánta, akkor még rosszabb a helyzet…

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt)

Csépányi Balázs -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (323) Kultúra (9) Vetítő (30) Történelem (18) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Autómánia (61) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Életmód (1) Politika (1582) Mondom a magamét (7760) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Gazdaság (714) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2833) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>