Ma 2024 július 30. Judit, Xénia napja van. Holnap Oszkár napja lesz.
Se kiköpni, se lenyelni nem tudja a baloldal a miniszterelnöki interjú nemzetközi sikerét

Se kiköpni, se lenyelni nem tudja a baloldal a miniszterelnöki interjú nemzetközi sikerét

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Sanyika...

 

Attól, hogy 123 millión megnézik, még nem fogják jobban szeretni Orbán Viktort – próbálta kicsinyíteni a Tucker Carlson-interjú kirobbanó sikerét Nagy József, a 24.hu főmunkatársa az ATV Csatt.2 című műsorában, ]]>amit a Mandiner vett észre]]>. Mint ismert, a kormányfő Tucker Carlsonnak adott interjúja három nap alatt több mint 123 milliós megtekintést ért el a Twitterről átnevezett X-en.

Egy amerikai szemében kicsoda Orbán Viktor? Meg sem találják a térképen Magyarországot!

– próbálta érzékeltetni a hatalmas érdeklődés jelentőségét Lentulai Krisztián szerkesztő-műsorvezető, aki felidézte: Tucker Carslon húsz interjúnál tart Elon Musk platformján, mióta eljött a Fox csatornától, és ebből Orbán Viktor rövid idő alatt a harmadik legnagyobb nézettséget produkálta. A magyar kormányfőt csak a Donald Trump-interjú és az amerikai sztárriporter debütáló adása tudta megelőzni.

A 123 millió, és ez csak növekszik, az valami olyan elképesztő elérés, amit mi ebből a fotelből nem tudunk értelmezni

– tette hozzá a jobboldali rádiós, aki szerint az interjú lavinát indíthat el Európában.

Az elhangzottakra reagált Csintalan Sándor is, aki ]]>saját bevallása szerint szégyenkezett]]> az interjú nézése közben. 

Százegy-néhány millió ember látja, ahogy egy NATO-tagország miniszterelnöke echte fasiszta dumát mond egy fasiszta kérdezőnek

– jelentette ki Csintalan, aki szerint ha Orbánnak nem lenne vétójoga az EU-ban és a NATO-ban, akkor senkit nem érdekelne, hogy „mit hadovál össze itt a periférián”. A már sok pártban megfordult politikus szerint a miniszterelnök szabadságról mondott szavai „nettó fasiszta dumának” nevezhetők, és szerinte az zavarja a kormányfőt, hogy a fasisztákat korlátoznák az Európai Unióban. 

Borítókép: Csintalan Sándor, a szocik régi-új üdvöskéje (Forrás: Képernyőfotó – ATV)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Jobbegyenes (2826) Egészség (50) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Sport (729) Mozaik (83) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7743) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Heti lámpás (322) Életmód (1) Gazdaság (713) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>