Ma 2024 július 18. Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.
Oroszlán Szonja bátor

Oroszlán Szonja bátor

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyon bátor vagy kicsi lány! Hatalmas riszpekt neked Szonja.

 

Oroszlán Szonja bátor, mert nem írta ki, hogy #metoo. Kifejtette viszont karakán és logikus véleményét azokról a “hölgyekről”, akik hotelszobákba járnak castingokra. Meg is kapta a magáét a liberálnáciktól. Várható volt…

]]>Leírta]]>, hogy ő bizony mindig is tudta kezelni a férfiak udvarlási közeledését, valamint nem kell bemenni abba a bizonyos hotelszobába, nem kell beülni abba a bizonyos kocsiba. Valamint ki is lehet jönni, illetve szállni. Ilyen egyszerű ez.

Pedig köztünk szólva nem egy Gurmai Zita. Szonja egészen biztosan sokkal több ajánlatot kapott, mint a szocik kevésbé szemrevaló (nagy)asszonya.

Igen. Jól olvastátok libsi újságírók. NAGYasszonya. Ha ti dagadtozhatjátok Orbánt, akkor én is viccelődhetek Gurmai asszony NAGYságával. Így megy ez. So it goes…

Ezen megállapításomért is fogok kapni, hisz a pc-diktátorok szerint már nem csak az felháborító és kiirtandó szexizmus, ha valaki megdicséri egy hölgy ruháját, frizuráját vagy kézcsókommal köszön neki, hanem ha leírja, hogy Oroszlán Szonja sokkal jobb nő, valamint slankosabb, mint Gurmai Zita. (Orbán pocakjával persze nyugodtan lehet viccelni. Hiszen ő Orbán.)

A liberálterroristák, akik valami párhuzamos valóságsíkban élik a haladóprogresszív életüket tényleg nem értik, hogy nekünk, akik a való világ, valós dimenziójában éljük túl a mindennapokat, miért olyan furcsa az a megszámlálhatatlanul sok új szabály és újbeszél nyelv, amit ránk akarnak kényszeríteni. Nekik tényleg az lenne a nirvánai állapot, ha mi színvakok és süketek lennénk. Ha mi nem látnánk színeket. Mostanra ott tartunk, hogy már nem az számít rasszizmusnak, ha összefüggést keresünk a bűnözési statisztikákban rejlő etnikai arányokban. Vannak persze, de nem szabad leírni. Hopsz!

Nem: ezt már régen meghaladták a haladó erők. Most már ott tartunk, hogy egy fekete emberről nem lehet leírni, hogy fekete. Se azt, hogy afroamerikai. Se azt, hogy színes bőrű.

A liberális álláspont az, hogy nem szabad észrevenni, hogy a fekete vagy barna bőrű ember bőre fekete, vagy barna. Ahogyan azt se, hogy Oroszlán Szonja jobb csaj, mint Schilling felesége, Lilla.

Kivételt képez ez alól a fehér szín. A fehér emberről mindig, minden esetben le kell írni, hogy fehér. Hiszen ő eredendően bűnös. Bűnös, fehér ember. Bőrszín és etnikai alapon. A fehér ember esetében nincs gond a megkülönböztetéssel.

Black Lives Matter, azaz a fekete életek számítanak. Amúgy amerikai szélsőbalos, anarchista mozgalom. Ha azonban ma Amerikában valaki azt mondja, hogy withe lives matter, az egy utolsó náci gazember. Ki érti ezt?

Ahogy abban sem látom a logikát, hogyha egy fekete, egy szír, vagy egy afgán valami kiemelkedőt hoz létre, vagy valami hőstettet hajt végre, például kijár egy iskolát, nem lop el valamit, esetleg elnöknek választják, akkor a média harsonái azonnal megszólalnak és fülsiketítő harsogással hirdetik, hogy micsoda fantasztikus teljesítmény, micsoda briliáns elme.

Ha azonban egy (1??? hehe!) bűncselekmény elkövetője fekete, akkor nem szabad leírni, hogy az illetőnek milyen színű a bőre. Sőt! Úgy kell tenni, mintha észre sem vennénk, hogy milyen árnyalatokból áll bőrének pigmentációja.

De Obama, mint az első(!) fekete(!!!) elnök az persze: juhéj! Az kampányszlogen, címlapos hír. De ha Berlusconi viccel egy rosszabbat Obama színével kapcsolatban, az maga a megátalkodott nácizmus. És ugyanezek a példák igazak roma zenészekre/orvosokra zsidó tudósokra/rendezőkre, arab modellekre/polgármesterekre és ázsiai matematikusokra/sportolókra. A hazug, álszent, álszínvak érzékenyítés korát éljük.

Illetve csak próbálják életni velünk. Mert innen nagyon úgy tűnik, hogy az amerikaiak, a csehek, a németek a szlovákok, és most már az osztrákok is elkezdtek lázadozni. Látják a színeket, látják, ha valaki nő vagy épp férfi. És nem átallanak kezitcsókolommal köszönni egy hölgynek, vagy megdicsérni az új frizurájukat.

Apropó frizura!

Sajnos azon férfiak táborát erősítem, akik hajlamosak nem észrevenni, ha párjuk egy kitartó, megfeszített fodrászszékben ülés után három centi hajtól megszabadul. Ahogyan azt sem, ha gesztenyebarnáról dióbarnára változtatja hajszínét.

Zárójel: Mentségemre legyen mondva, én valóban rendelkezem egy enyhe színtévesztéssel. No, nem a 444.hu által kívánatos szelektív, politikailag korrekt színvaksággal, hanem egy valódival. Zárójel bezárva.

Azonban, ha kimegyek az utcára, esetleg beülök egy színház művészbüféjébe és ott találom megjegyezni, hogy milyen jól áll egy kolleginának az új frufruja, akkor félő, hogy a “mitu-kampány” új áldozata lehetek.

Ahogyan abban is teljesen biztos vagyok, hogy a “divat-mituzó” 14 éves kislányok is izgalommal telt mosolygásba kezdenek, ha egy 190 centis szőke herceg szól oda egy “helló bébit!” a vadi-új porschéjából. Ha azonban egy hiányos fogazatú melós kiáltja ugyanezt egy építkezésről, egy hosszabb fütty kíséretében, akkor az érzékeny lelkű kiskamaszok azonnali hatállyal kiposztolják, hogy őket kérem elképesztő módon zaklatták szexuálisan, és #metoo.

Innen jelzem, hogy ez így nagyon nem következetes. Hogy:

a jó és gazdag pasik füttye: udvarlás, a ronda szegényeké viszont zaklatás.

De az is csodálatos volt, ahogy Marton László több “áldozata” is könnyeivel küszködve sírta el, hogy a rendező úr alattomos módon elvitte őket sétálni, meghívta fagyizni, valamint órákig beszélgetett velük, ők meg ezeknek a fondorlatoknak köszönhetően jól bele is szerettek a művész úrba, pedig az alávaló pernahajder csak le akarta őket fektetni.

Szép dolog ez? Nem. Nem szép. De szexuális zaklatás lenne? Ugyan kérem. Ne vicceljünk már!

Nem kétlem, hogy vannak igazi “ragadozók”, igazi erőszaktevők. Ahogy vannak olyan főnökök is, akik kihasználják a gyors karrierre vágyó, térdelésre igen, monológok elmondására kevéssé alkalmas beosztottjaikat. Mindig is azt gondoltam, nincs alávalóbb a gyerekeket és nőket abuzáló beteg férgeknél. Ha rajtam múlna, mehetnének azonnal a villamosszékbe.

De az isten áldjon már meg benneteket drága liberális újságírók! Ha valaki kávéval, fagyival, hosszú, andalító, csillagfényes séták segítségével akar lefektetni egy vagy több nőt, az nem bűncselekmény!

Pont ezzel az idióta, primitív és indokolatlan “divat-mituzással” teszitek tönkre az ügyet. Azt az ügyet, hogy az igazi erőszaktevők ne úszhassák meg.

És visszatérve Szonjára. A libsi média hisztérikus toporzékolását látva, azt kell mondjam, hogy tényszerűen, ma nem az a “bátor”, aki kiírja a Facebookra, hogy #metoo, hanem az, aki nem.

Nagyon bátor vagy kicsi lány! Hatalmas riszpekt neked Szonja.

Veled vagyunk! Kemény lesz az elkövetkező pár nap, lehet, hogy ugrik pár szponzorszerződés, szerep, és ]]>http://polgarportal.hu]]> – tudom, mert átéltem –, de te vagy a normális, te vagy a bátor!

#istandwithoroszlánszonja

#jeseuisoroszlanszonja

Apáti Bence - ]]>www.polgarportal.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Autómánia (61) Tv fotel (65) Tereb (146) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Heti lámpás (322) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Belföld (11) Egészség (50) Sport (729) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7719) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>