Ma 2024 augusztus 24. Bertalan napja van. Holnap Lajos, Patrícia napja lesz.
Patek és Szaniszló urak, alakul a börtönkoszt!

Patek és Szaniszló urak, alakul a börtönkoszt!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Előre is jó étvágyat kívánunk hozzá!

Megint felbukkant, és újabb videókkal borzolja a baloldali politikusok, no és persze az egyre reményvesztettebb baloldali választók idegeit Anonymous. Legújabb filmje főszereplőjének, Patek Gábornak eddig sikerült a háttérben maradnia, ott a nagy emberek árnyékában szorgoskodott, intézett és intézkedett. Ügyesen és szorgalmasan tette a dolgát, mind ez ideig annyit lehetett tudni róla, hogy a kispesti polgármester, Gajda Péter egykori kabinetfőnöke volt.

Kispest mondjuk kemény és kimondottan érdekes környék, hiszen ott, a XIX. kerületben teremnek az alakváltók, a Lackner Csabák, akiket kizárólag mi, jobboldaliak tudunk felismerni, a balliberálisok nem rendelkeznek efféle képességekkel. Szóval Patek is Kispesten szívta magába a …, na nem a zacskóban található fehér színű porocskára gondoltam, hanem a tudásra meg a csibészségre.

Meg az okosba’ megoldott rafkósságokra. A megszerzett tudásáról pedig ezen a most nyilvánosságra került felvételen számol be, rihegve-röhögve, úgy nagyjából, mintha a Való Világ egyik kevésbé iskolázott szereplőjét hallanánk éjjel kettő kerül csacsogni. A stílus ugyan egy fokkal talán kifinomultabb, mint amit a fentebb említett Lackner Csabától megszokhattunk, de a beszélgetést hallgatva azért óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy Patek, ekkora szókinccsel és aggyal, hogy a búbánatba került ilyen magasra. Hiába, a komcsikat is elérte a generációváltás, és minőségi cseréről finoman szólva sem beszélhetünk.

Ettől függetlenül azért a lehúzás és a lopás működik, Patek Gábor beszámolója alapján legalábbis egy igen jól kidolgozott szisztéma bontakozott ki előttünk. Kizárólag. Mert a baloldal szavazóit továbbra sem terhelik a függetlenobjektív újságírók az ügy részleteivel, szegényeknek amúgy is van elég bajuk, gondolhatják a haladó sajtómunkások, Márki-Zay Péter olyan dúlást rendezett a baloldalon, hogy ha a jobboldal szimpatizánsai mind elmennek voksolni, és a CIA sem rondít bele a kampányba, akkor az ellenzék szinte biztosan történelmi vereséget fog szenvedni. Na de vissza a lenyúlás trükkjeire! A baloldali intézőember állítása szerint finomítottak a módszeren, így most már nem pénzt, hanem a jutalékos rendszer alapján és a bürokratikus segítségekért cserébe lakásokat kérnek a befektetőktől, emiatt nehezebben válik követhetővé a korrupció, a lopás, ráadásul az ingatlanok értéke évről évre nő. A módszer tehát a hülyének is megéri.

A vágatlanul közzétett beszélgetés során Patek azt ecsetelte, hogy egy Üllői út 323. szám alatt épülő nyolcvanhat lakásos beruházásból négy lakást tudtak maguknak kikanyarítani. Ebből kettőn a helyi polgármester és az alpolgármester, kettőn pedig Patekék osztozhatnak. Óriási biznisz, a Demokratikus Koalíció színében politizáló Szaniszló Sándor polgármester is igen boldog, meg is hívta Patekot egy croissant-ra, ami pedig a csicsergő intézőembert hatotta meg könnyekig. Dicsekedve mesélte el beszélgetőpartnerének a hálás DK-stól kapott péksütemény történetét.

Félő azonban, hogy reggelente nem sokáig lesz lehetősége ilyen előkelő ételeket fogyasztani, tekintve, hogy a magyarországi büntetés-végrehajtási intézmények konyháinak kínálata ennél lényegesen szerényebb. Patek és Szaniszló urak ugyan képesek voltak évekig titokban lopni, de sajnálatos módon minden dalnak vége szakad egyszer; a baloldali politikusok minden jel szerint kénytelenek lesznek megismerkedni a börtönkoszttal. Előre is jó étvágyat kívánunk hozzá!

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7777) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (714) Tereb (146) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2834) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Politika (1582) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Sport (729) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Egészség (50) Kultúra (9) Belföld (11) Heti lámpás (323) Történelem (18) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>