Ma 2024 július 03. Kornél, Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.
Bayer Zsolt: Vissza a gyökerekhez

Bayer Zsolt: Vissza a gyökerekhez

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A helyzet most megváltozott.

A nyugati baloldal (és persze így a "magyar" is) visszatért a gyökerekhez: gyűlöli Izraelt és az arabok seggét nyalja. Így volt ez a "régi szép időkben", a kétpólusú világban, a hidegháború idején.

A szovjet blokk akkor is Izraelt utálta és az arabokat babusgatta, a nyugati blokk pedig éppen fordítva.

A helyzet most megváltozott. Megszűnt a kétpólusú világ, megszűnt a szovjet blokk, a régi és új komcsik pedig -akik egyszerűen képtelenek gazdatest nélkül élni- előbb fenntartás nélkül beleájultak az Izrael-imádatba, és a korábban istenített palesztinok lettek az ördögök (hiszen ezt képviselte őfelsége a Nyugat), ma pedig a "megvilágosodott" nyugatot követve (gazdatest!) Izrael lett az ellenség és a palesztinok (meg az arabok úgy általában) lettek a mártírok.

Néhány éve még így szólt a megfellebbezhetetlen ítélet a hazai baloldal és liberálisok pállott, büdös szájából:

"Az új antiszemitizmus az izrael-ellenesség."

Ma meg Izraelt ítélik el és lassan a Hamaszt babusgatják - miközben a nyugati nagyvárosok utcáin arab hordák őrjöngenek olyasmiket üvöltözve, hogy "zsidók, baszódjatok meg!", "dögöljenek meg a zsidók!", " "erőszakoljátok meg a zsidók lányait!".

Párizsban egy beszipkázott muszlim megkínoz majd kihajít az ablakon egy nyugdíjas zsidó tanárnőt "Allahu akbart" üvöltözve, majd a bíróság felmenti azzal az indokkal, hogy szegény be volt szipkázva, ezért nem tudta, mit cselekszik.

Ezt el tudták volna képzelni akár öt-hat évvel ezelőtt?

Az illetékes német miniszter közli, hogy a zsidók ne hordják nyilvános helyeken vallási jelképeiket, mert nem tudják szavatolni a biztonságukat.

És ezt el tudták volna képzelni?

Európa-szerte fejeket vágnak le, imádkozó öregasszonyokat gyilkolnak meg templomokban, rendőröket ölnek meg iszlamista terroristák, ugyanaz a német kormány pedig, aki a zsidókat figyelmeztette, arról delirál, hogy a "szélsőjobb" miatt nő az antiszemitizmus.

Aztán a napokban körbefut az ellenzéki sajtóban a "hír", miszerint a magyar kormány megvétózta az EU közös határozatát.

De miért is?

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Belföld (11) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7685) Egészség (50) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2822) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Életmód (1) Kultúra (9) Politika (1582) Autómánia (61) Vetítő (30) Sport (729) Szépségápolás (15) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>