Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Kálmán „Haknikirálynő” Olga szerint mi nem vagyunk szabadok

Kálmán „Haknikirálynő” Olga szerint mi nem vagyunk szabadok

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
A magát „keresztény-polgári” hetilapnak tituláló Magyar Hang ezen a héten is nagyot dobott.

Címlapon hozza a keresztény hitéről és polgári gondolkodásáról el nem híresült, csúfosan nem nézett ballibsi televíziós újságíró gondolatait.

Lássuk a címlapot: „Nagyon rossz lehet a lakájmédia munkásainak, hogy ők nem élhetik meg, milyen szabadon dolgozni” – idézet Olgicskától, aki amikor még Simicska Lajos (túl jól) fizetett csicskása volt, úgy nyalta a jobbikos politikusok alfelét (lakájmédia?), hogy senkinek nem volt öröm látni.

Nem is nézte a kutya sem a műsorát. Na most, a lakájmédia mi lennénk, azaz én és számos kollégám, akik jobboldali, konzervatív újságírónak tartjuk magunkat. Egy kalap alatt Ön is kedves olvasóm, hiszen olyan oldalt és szöveget olvas (most éppen), amely és aki egyetért a kormány ideológiájával, politikájával.

Szégyellje magát! Ha nem teszi, olvasson tovább!

A minap Apáti Bence írását olvastam a Magyar Időkben, akivel mélységesen egyetértek, ugyanis a ballibsik nem úgy gondolkodnak, hogy ők a ballibsik meg vagyunk mi, jobberek, akikkel nem értenek egyet, hanem úgy, hogy ők mondják az „igazságot” mindenki más hazudik, álhírt gyárt, vagy a kormánynak nyal.

Ja, és persze aki nem ért egyet az általuk gondolt „igazsággal”, az minimum antiszemita, fasiszta, náci, a társadalomból kivetendő nem píszi elem.

Olgicska és barátai!

Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket! Bármennyire is úgy gondoljátok, hogy a mi (Mi?) billentyűzetünk fölött ott áll Orbán Viktor és tollba mondja, hogy mit írjunk, ez nincs így.

Számotokra elképzelhetetlen módon, mi (Mi!) egyetértünk vele, ezért nem fordítjuk ki a szavait, nem támadjuk alattomosan. Hogy visszautaljak Kálmán Olga szavaira, mert ez nekünk „szabad”.

Nekünk ez a szabadság, támogatni valamit és valakit, akivel egyet értünk.

Kedves Olga! Te meg simogassál kiskutyákat, főzzél reggeli rántottát, fotózkodjál celebekkel, máshoz sem értesz!

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Sport (729) Történelem (18) Vetítő (30) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7571) Heti lámpás (312) Gazdaság (707) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Mozaik (83) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2794) Egészség (50) Flag gondolja (36) Politika (1582) Kultúra (7) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>