Ma 2024 július 31. Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
7168010773ef4ea30ae63b478604c8bb.jpg

Bayer Zsolt: A lényeg 2.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lapunk online felületén és Facebook-oldalán (és a köztelevízió tudósításában) mindenki láthatja, láthatta azt a transzparenst, amit az illegális bevándorlók hordája feszített ki, most éppen a horvát–szlovén határon.

A transzparensen ez olvasható:
„Bez granica bez nacija”, és a nemzetközi tévétársaságok és újságírók csürhéjének kedvéért persze nem felejtették el odaírni angolul sem:
„No border no nation”.

Talán az én generációm tagjai még homályosan emlékeznek a nyolcadikos orosz könyv leckéjére, abban volt olvasható, hogy „bez konduktorov”, vagyis kalauz nélküli kocsi, a „bez”, ugye, birtokos esetet vonz.

Vagyis az illegális bevándorlók hordája azt mutatja a nemzetközi tévétársaságok csürhéjének, hogy „határ nélkül, nemzet nélkül”, angolul kissé erősebben mondhatjuk a fordítást:
„Nincs határ, nincs nemzet”.

Végre hát, mindenki láthatja a lényeget!

És végre mindenki gondolkodhat egy kicsit, persze, csak ha akar.

Először is: Ezt a transzparenst nem az illegális bevándorlók hordája készítette. Transzparenseket mások készítenek nekik, és egyszer végre jó lenne megtudni, hogy kik.

Szeptember 16-án, 14 óra 42 perckor például ez a szöveg került fel a Facebookra:

„Ma a lezárt ásotthalmi határátkelőnél összegyűlt néhány tucat migráns, és nemsokára megérkeztek a képeken látható, nem migráns (európai) személyek néhány szerb rendszámú autóval, amelyeket gondosan a fák mögé rejtettek, de azért sikerült a rendszámokat lefotóznunk. Előre elkészített transzparenseket nyomtak a migránsok kezébe, és lázítani kezdték őket. Hangosbeszélőn elkezdték skandálni, hogy »we will fight« (harcolni fogunk). A migránsok percek múlva már a transzparensekkel a kezükben, agresszíven skandáltak és provokálták a velük szemben álló rendőreinket, katonáinkat. A provokátoroktól kapott almákkal pedig minket kezdtek dobálni. Annyit sikerült kiderítenünk, hogy nemzetközi ballib szervezetek aktivistái voltak a provokálók.”

S ehhez a szöveghez képek vannak mellékelve, amelyeken valóban láthatók a csomagtartóból előhúzott transzparensek.

És most itt ez a másik, a horvát–szlovén határon használt transz-parens.
Ami szerint nincs határ és nincs nemzet.

Ilyet a Közel-Keletről és a Távol-Keletről érkező hordák, telepesek, új honfoglalók soha nem írnának ki önmaguktól egy lepedőre. Ugyanis ők a mi számunkra már szinte elképzelhetetlenül erős etnikai, törzsi és nemzeti kötődésekkel bírnak.

Így hát a horvát–szlovén határon láthatóvá vált felirat nem más, mint az európai idióta liberálisok legszebb vágyálma. És egyszerűen csak odatették a migránsok kezébe, akik minden valószínűség szerint azt sem tudták, mit tartanak fel éppen a nemzetközi tévétársaságok csürhéinek, ők csak azt tudták, hogy valamit fel kell tartaniuk, mert az ő szempontjukból oly’ hasznos idióták segítenek nekik, óvják őket, egyengetik útjukat Európa belsejébe, egyre beljebb és beljebb.

Annyit már megtanult a horda, hogy ezen a földrészen élnek a világ legnagyobb idiótái. Akik számolatlanul és ellenőrizhetetlenül be akarnak engedni mindenkit, jöjjön bárhonnan, és legyen akárki, és ehhez még különböző ideológiákat is képesek fabrikálni.

Például azt, hogy „nincs határ, nincs nemzet”.

Most akkor szólok, hogy de igen, van!
Határ is van, nemzet is van.

Annak ellenére, hogy ezek az idióták most mindkettőt el akarják tüntetni.

Nem fog sikerülni.

Európa, ha lassan is, olyan lassan, mint egy Brontosaurus, aminek a felét már megette a T. rex, mire rádöbbent, hogy őt éppen eszik, nos, ha ennyire lassan is, ha ennyire lustán is, ha ennyire tehetetlenül is, ha ennyire ügyetlenül és képességtelenül és ennyire önsorsrontó módon, de ébredezik.

Európa népei már tudják, hogy nagy baj van.

Európa népei már nem akarnak több bevándorlót látni, Európa népei végre kezdik megérteni, mi lappang az emberjogi lózungok meg emberbaráti hazugságok mögött.

A végső pusztulás, az lappang.

A politikai vezetők – tisztelet a kivételnek – és a beteg, rohadt sajtó még hajtogatja az öngyilkos, PC mantrát, de már senkit sem érdekel. Már csak azokat érdekli, akik odaadták a hordának a molinót, rajta a felirattal:

„Nincs határ, nincs nemzet”.

De van.

És minden nemzet meg fogja mutatni, hogy másképpen van.
Minden nemzet meg fogja védeni a saját határát.
Ha kell, fegyverrel.

És egyszerre fogtok eltakarodni, mindannyian. Bevándorlók is, és a molinót osztogató gazemberek is. Nincsen szükség rátok, soha többé.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7745) Jobbegyenes (2826) Nézőpont (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Vetítő (30) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Tereb (146) Életmód (1) Politika (1582) Történelem (18) Sport (729) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>