Ma 2024 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Hoppá, Orbán épp kiszáll a kormánygépből

Hoppá, Orbán épp kiszáll a kormánygépből

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A liberális féknyúzkolhoz munkatársai hetekkel korábban azt hazudták, hogy Orbán Viktor kormánygépet vásárolt.

Annyira beleélték magukat a kormánygépes sztoriba, hogy annak árát majdhogynem lélegeztetőgépekké számolták át. Mára azonban kiderült, hogy a "kormánygép" egy többfunkciós csapatszállító, amelyet elsősorban a honvédség használ.

A csapatszállító megvásárlásakor is elmondtuk, hogy a honvédség kötelékébe tartozó gépet elsősorban a katonák, másodsorban a kormányzat fogja használni. A liberális média természetesen ebből annyit szűrt le, hogy Orbán kormánygépet vásárolt.

A most közzétett felvételek pedig ismét szembesítik a vágyvezérelt újságírókat a valósággal.

A felvételeket publikáló ]]>honvédelmi szaklap]]> megjegyzi, hogy a géppel átszállították a MH KFOR kontingens soron következő váltását Pristinába, Koszovóba. A most kiérkező állomány elsődleges feladata az lesz, hogy a berendezkedést követően részt vegyen egy, az EUFOR-ALTHEA misszió által szervezett gyakorlaton, amelynek részeként katonáink, az ott szolgáló békefenntartó erők megerősítéseként, a lehető legrövidebb idő alatt áttelepülnek Bosznia-Hercegovinába, a szarajevói Camp Butmirba.

A tippet köszönjük ]]>Mihályi Attila honvédelmi szakértőnek.]]>

Oláh Gellért - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (37) Életmód (1) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Heti lámpás (333) Mozaik (83) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Gazdaság (718) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Politika (1582) Mondom a magamét (7893) Jobbegyenes (2861) Szépségápolás (15) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>