Ma 2024 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Horthy-revizionizmust vizionál az Index a nemzeti nevelésben

Horthy-revizionizmust vizionál az Index a nemzeti nevelésben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A hőre táguló buksijú ballibsik tovább folytatják a szánalmas sipákolást az óvodai nemzeti nevelés ellen.

A képzelt kultúrfölényétől gőgös hangoskodó kisebbség képtelen megemészteni, hogy a magyar óvodai alapprogramban a jövőben nagyobb hangsúlyt kap a nemzeti identitás erősítése. Ami pedig a gyökértelen multukultiba rohanó, pontosabban a gyökértelen multikultiban rohadó világban feltétlenül üdvözlendő. No, nem a nemzet, haza, magyarság szentháromságtól hányingert kapó ballibsi bagázs számára.

Ezúttal az Index a soros, már ami a vonyítást illeti.

Ez a tuti blogunkban már írtunk róla, hogy a szülőföldhöz való kötődést erősítené az óvodáskorúak körében az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A nemes cél, hogy az óvodai nevelés mindennapi gyakorlatába illesszék a magyar népmesék, versek és mondókák, hagyományőrző népi játékok, dalok megismerését. A minisztérium többek között saját gyártású kisfilmeket készít, illetve minden magyar óvodába eljuttatja a magyar népmesék ajándékcsomagot. Mindemellett az óvodapedagógusok ingyenesen hozzáférhetnek módszertani-digitális tartalmakhoz a nemzeti köznevelési portálon.

Ez eddig így, ahogy van: tökéletes!

A nem annyira szűkülő, mint inkább szűkölő ellenzéki médiában viszont napok óta gőzerővel folyik az óbégatás. Csúcsra jár a boszorkányüldözés, a – kapaszkodjatok meg! – a magyar népmesékkel, versekkel, mondókákkal szembeni riogatás. Miközben természetes és magától értetődő lenne, hogy ezeken a gyönyörű, értékes ás tanító nemzeti kincseken nőnek fel a mai magyar gyermekek az idegtépő, lélekromboló és agyatlan külföldi „mesék” és „rajzfilmek” helyett. Urambocsá megtanulják, hogy az erdélyi magyarok nem románok vagy a délvidékiek nem szerbek.

]]>A napszúrta Indexnek]]> sikerült előhúznia a farzsebből a Horthy-revizionizmust, miután továbbra sem tudja vagy akarja megérteni, hogyan néz majd ki a gyakorlatban a nemzeti nevelés.

„1932 augusztusából találtunk erre egy igazán szép, bár nem feltétlenül követendő példát. – Hogyha csonka ország ismét ily nagy lenne, Bácska, Bánát, Felvidék mind nekünk teremne. Akkor tapsolnánk is, akkor táncolnánk is, minden magyar gyermek megforgatná párját – énekelték a korabeli mezőkövesdi óvodások”

– hörgi a rém-hír-adó. Vagy ]]>a fakenews-gyár,]]> ahogy nemrégiben a miniszterelnök nevezte.

Javaslom az illetékeseknek, az Index szerkesztőségébe is postázzák a magyar népmeséket...

]]>https://media.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Sport (729) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7893) Történelem (18) Flag gondolja (37) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1582) Belföld (11) Életmód (1) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2861) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (333) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (718) Nézőpont (1) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>