Ma 2024 augusztus 16. Ábrahám napja van. Holnap Jácint napja lesz.
Tippek, hogyan éljük túl az orbáni önkényuralmat

Tippek, hogyan éljük túl az orbáni önkényuralmat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt nem fogják elhinni. Olvassák el!

Ellenállás a diktatúrában – ez lesz a fő témája annak a nyári szabadegyetemnek, amit két liberális csoport szervez augusztus 11-12. között.

Ellenállás a diktatúrában – ez lesz a fő témája annak a nyári szabadegyetemnek, amit A Város Mindenkié és a Közélet Iskolája elnevezésű liberális csoport szervez augusztus 11-12. között. A helyszín nem Kína, hanem a budapesti Gólyafészek nevű romkocsma. Itt fognak tanácsot adni azok a kétségbeesett „szakemberek”, akik bizton állítják, már csak napok választják el a magyar társadalmat attól, hogy felfalja a mindent elpusztító orbáni rezsim.

2018 Magyarország. Még nem diktatúra, de egyre kevesebb levegőhöz jutunk. Félünk a politikától, félünk egymástól, félünk a kívülállóktól. Meg féltjük magunkat is. De mit lehet tenni? Hogyan éljünk túl? És hogyan álljunk ellen? Hogyan erősödjünk meg? Hogyan kommunikáljunk egymással? És hogyan építsünk fel egy másik Magyarországot?

– szól az esemény Facebookon közzétett beharangozója.  

A rettegők ellenállási tippeket kaphatnak például a Csillagok háborúja című film elemzése során, vagy megtudhatják, tényleg narancssárga-e a vidék. Aki pedig a kreativitását is megcsillogtatná, az akár szamizdatot is nyomtathat. Persze a programlista ennél jóval hosszabb. Akinek rossz kedve van, bátran kattintson ]]>IDE]]>, és tüzetesen vizsgálja át a tervezetet (ha lehet, minél gyorsabban, mielőtt eltűnik az elnyomó hatalom süllyesztőjében).

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Életmód (1) Sport (729) Heti lámpás (323) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Kultúra (9) Tv fotel (65) Egészség (50) Gazdaság (714) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Belföld (11) Szépségápolás (15) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7774) Jobbegyenes (2833) Vetítő (30) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>