Ma 2024 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
Allah is meleg?

Allah is meleg?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hoppá! Ebből balhé lesz!

Allahot homoszexuálisnak állítja be egy kiváló, immár Berlinben élő meleg muszlim. Hova vezet ez? Ez lenne a beilleszkedés?

„Allah is gay”, vagyis Allah meleg – áll a polóján ennek a kiváló idiótának a pólóján, amit a berlini melegfelvonuláson viselt. A tábláival pedig a muszlim LMBQT közösségért, illetve sokféleség mellett kampányol. 

Azt hiszem elértünk a legaljára. Innen már nincs lefelé. Egy meleg, aki még muszlim is és Allahról is azt tartja, hogy férfi és a férfiakat szereti. A csoda az egészben az, hogy az egyre nagyobb berlini muszlim közösségből senki sem kapta el ezt a szerencsétlen marhát, aki így túlélte a napot. Ugyanis a felületes ismereteim szerint a muszlimok nem bánnak kesztyűs kézzel a homoszexuálisokkal, hanem például egyenesen kivégzik őket. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mit tesznek azzal, aki Allahot gyalázza – azt minimum kétszer ölik meg. 

Emberünket – jó ez némi túlzás, de a szóismétlés ugye… – kellő alapossággal meg is fenyegették a bevándorló gyükerű Németországban élő illetők, így aztán a rendőrségnek védenie kell őt, hogy nehogy darabokra szedje néhány hithű muszlim, ahogy ez szokás náluk. 

Bevallom nem nagyon érdekel mi lesz a fiatalember sorsa, nem foglalkozom vele, hogy megpocsékolja-e néhány muszlim, vagy hagyják futni. A probléma maga a jelenség. Annyira megszeretgettük ezeket a kiváló migránsokat, hogy már a saját vallásukat is gyalázzák. Értem én, hogy ez valami furcsa módja a beilleszkedésnek, de azért ez nem az integráció netovábbja. Dolgozni nem akarnak, nyelvet tanulni sem, a szokásainkhoz alkalmazkodni végképp nem, ellenben már vannak köztük nagyon melegek, akik nemcsak a keresztény, hanem a muszlim embereket is provokálják.

Jó ez az illető a társadalom legalja. A jelenség ijesztő. 

(]]>Via: Maté T. – Kávé mellé]]>)

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Egészség (50) Gazdaság (716) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7848) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Tv fotel (65) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Sport (729) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Belföld (11) Heti lámpás (327) Politika (1582) Jobbegyenes (2846)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>