Ma 2024 augusztus 26. Izsó napja van. Holnap Gáspár napja lesz.
Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen

Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Mutatjuk a listát! Érdemes szemezgetni...

Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, azaz a LIBE-bizottság hétfőn elfogadta a Sargentini-jelentést. Nem véletlen, hiszen a balliberális többségű bizottságban több olyan képviselő is ül, akik úgy szerepelnek a Soros-féle Nyílt társadalom Alapítványok lobbilistáján mint "megbízható szövetségesek".

Hétfőn délután három órakor a ]]>LIBE-bizottság elfogadta]]> a zöldpárti Judith Sargentini által jegyzett Magyarország-ellenes jelentést. A jelentéstevő asszonyság szerint Magyarországon komolyan sérülnek az uniós alapértékek. Ezen állítás cáfolatát ]]>IDE KATTINTVA]]> olvashatjátok. A bizottságban ülő balliberális többségnek és a jelentéstevőnek vállaltan az a célja, hogy a hetes cikkely szerinti eljárás megindítását kezdeményezze Magyarország ellen.

A hetes cikk olyan többlépcsős eljárást tesz lehetővé, amely végső soron akár az érintett ország szavazati jogának a felfüggesztésével is járhat, ehhez azonban az összes többi EU-tag egyhangú támogatására van szükség.

A LIBE balliberális többsége a hetes cikkellyel szeretné kiiktatni Magyarországot az uniós döntéshozásból, hogy hazánk a jövőben ne gátolhassa meg a korlátlan bevándorlást és a kvóták szerinti szétosztást elősegítő intézkedéseket.

A ]]>LIBE-bizottság]]> a póttagokkal együtt kb. 120 tagból áll, elnöke Claude Moraes szocialista EP-képviselő. Az alelnökök között van még egy szocialista, a bolgár Sergei Stanishev, és a zöldpárti német képviselő, Jan Philipp Albrecht. Az öttagú elnökségben tehát kisebbségben vannak a néppártiak, hiszen szemben a három balliberális elnökségi taggal, csak két néppárti képviselő van, egyikük Gál Kinga. A bizottsági tagságot tekintve is többségben vannak a szocialista, liberális és zöldképviselők, akikhez néha odacsapódik egy-két elhajló, liberálisoknak benyaló néppárti politikus is.

A Sargentini-jelentés ]]>elfogadásán]]> hétfőn összesen 57 képviselő vett részt. Ebből 37-en szavaztak a Magyarországot elítélő jelentés mellett, 19-en pedig ellene.

Érdekesség, hogy a 37 Magyarország ellen szavazó politikus közül többen szerepelnek azon a ]]>lobbilistán]]>, amit a Soros-féle OSI (Nyílt Társadalom Alapítványok) jegyez.

Összesen 17-en.

Tehát a magyarok ellen szavazó képviselők majdnem fele rajta van a Soros-féle alapítvány listáján, mint "megbízható szövetséges". Mindent értünk...

Ők azok a Soros-bérencek, akik Magyarország ellen szavaztak:

A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért tagjai közül:

  • Gerard Deprez (póttag)
  • Sophia in't Veld (állandó tag)
  • Angelika Mlinar (póttag)

Az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal tagjai közül:

  • Malin Björk (tag)
  • Barbara Spinelli (póttag)
  • Marie-Christine Vergiat (tag)

Európai Néppárti képviselők Soros zsebében:

  • Frank Engel (tag)
  • Roberta Metsola (koordinátor)

A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségéből:

  • Ana Gomes (állandó tag)
  • Cécile Kashetu Kyenge (állandó tag)
  • Claude Moraes (a LIBE elnöke)
  • Christine Revault d'Allonnes Bonnefoy (póttag)
  • Brigit Sippel (koordinátor)
  • Josef Wiedenholzer (állandó tag)

A Zöldek/Európai Szabad Szövetség tagjai közül:

  • Jan Philipp Albrecht (a LIBE alelnöke)
  • Jean Lambert (póttag)
  • Judith Sargentini (koordinátor)
Soroséknak nagy befolyása van az Európai Parlamentben, megbízható szövetségeseik listáján az EP-képviselők harmada szerepel, ez több mint 200 képviselőt jelent.

Külön érdekesség, hogy az egyik legnagyobb bizottságban, a LIBE-ben van az egyik legnagyobb sorosista tábor.

A LIBE-bizottság kb. 120 tagjából (az állandó és a póttagokkal együtt) 54 képviselő szerepel Sorosék lobbilistáján mint megbízható szövetséges. Ők munkálkodnak most is Magyarország ellen.
 
Horváth József György - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7784) Kultúra (9) Egészség (50) Tereb (146) Sport (729) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Gazdaság (714) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2835) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mozi világ (440) Heti lámpás (323) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Történelem (18) Életmód (1) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>