Ma 2024 október 02. Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
d116285f41d20e9bfc7e2cb53c187c26.jpg

Bencsik András: Három idézet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az első: "Magyarországon nincsenek bevándorlási problémák. Magyarország kőkemény, a bevándorlást legkevésbé sem támogató politikát képvisel, mert nem tekinti értéknek egy homogén közösség megbontását."

Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta a nemrég lezajlott budapesti nagyköveti értekezleten. A miniszterelnök szerint az európai bevándorláspolitika hipokrita, nincsenek erkölcsi alapjai, és semmilyen célszerűség nincs benne.

A második: "Azt a kérdést kell feltenni az adott országgal kapcsolatban, hogy mi a magyar nemzeti érdek" – mondta ugyanitt Orbán Viktor. Ugyanis "az ideológiai központú külpolitikai vonalvezetést a félnótás országok számára találták ki az okos országok. Nehéz másként magyarázni, hogy az Egyesült Államok a költségvetési hiánya tekintélyes részét Kínával finanszíroztatja, és egy percnyi skrupulusa sincs emiatt.

A harmadik: "A szankciós politika eddig nem volt sikeres, és önbecsapás azt állítani, hogy igen, és elegendő ezt folytatni, és az majd megoldja a válságot" – jelentette ki az Európai Unió állam- illetve kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozójára érkezve Orbán Viktor, aki szerint egy katonai konfliktust nem lehet szankciókkal megoldani, csak katonai erővel vagy tárgyalással, ám az előbbit, helyesen, mindenki kizárja, ezért csak a tárgyalásos rendezés vezethet eredményre. "Magyarország a békében érdekelt."

Elég fontos gondolatok. Persze rögtön megszólaltak a liberális gágogók, hogy emberiesség így meg úgy, a menekülő embereket be kell fogadni, meg minden. Ehhez képest egy friss hír a befogadók liberális Mekkájából, a demokrácia egyik fellegvárából, Angliából: "Egész Angliát megrázta a hír, amikor a héten nyilvánosságra került egy jelentés, amely szerint 1997 és 2013 között legalább 1400 gyereket bántalmaztak szexuálisan a 250 ezres Dél-Yorkshire-i Rotherhamban. Az angliai Rotherham hatóságai számos forrásból tudhatták, hogy pakisztáni férfiak hálózata tizenéves pakisztáni, menekült és árva lányok százai ellen hajt végre brutális szexuális bűncselekményeket. Több jelentés is készült erről, mégis évekig tétlenül nézték a bejelentéseket, azokat nem vették komolyan. Napok óta egész Anglia a felelősöket keresi..."

Jó kis álszent szöveg. Köztudott, hogy Nagy Britanniában a pakisztániakat gúnyosan "pakinak" nevezik, ami körülbelül a "majom" szinonimája. Valahogy úgy lehetett ez a derék Rotherhamban ott lent Dél-Yorkshire-ban, hogy a helyi városvezetés jó tizenhat éven át derűsen vihogott a hírek hallatán: "üzekednek a pakik", ami az időtávot látva, az ő szemükben talán nem is emberjogi, hanem zoológiai probléma volt. Hahaha. Aztán kiderült, hogy mégsem az. És most mindenki veszettül sopánkodik.

Nyugat-Európa fuldoklik az etnikai katasztrófák tengerében, az eltérő kultúrák okozta feszültségek kínjaiban. Ugyan miért kellene Magyarország népének ezeket a rettenetes és megoldhatatlan válságsorozatokat sok pénzért bevásárolni? Miért ne maradhatnánk továbbra is a béke békés népe? Miért ne sétálhatnánk ezután is esténként gondtalanul a magyarországi utcákon? Miért legyenek nálunk is magyarok számára nem ajánlott vagy tiltott, mert veszedelmes zónák?

Aki e kérdésekre mer és tud becsületes választ adni, az nagyjából választ adott a második és harmadik idézetben fölvetett kérdésre is: Magyarország eleget veszített az elmúlt két évszázadban ahhoz, hogy mostantól a békében és a józan ész uralmában legyen érdekelt.

Bencsik András

Demokrata, 2014/36. szám, szeptember 3.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Egészség (50) Sport (729) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Belföld (11) Heti lámpás (327) Gazdaság (716) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2849) Mondom a magamét (7854) Mozaik (83) Tv fotel (65) Politika (1582) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>