Ma 2021 augusztus 02. Lehel napja van. Holnap Hermina napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Levél az ellenzéknek: a Fidesz politikusok bebörtönzése

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Olyan újságíróként írom az alábbiakat, mint akit eddig sem tudtak megvenni/befolyásolni és ezután sem fognak tudni, még egy mondat leírása erejéig sem.

És mint aki április 8-án a Fideszre szavaz,  és mindenkit ugyanerre szólít elsősorban azért, hogy az önök borzalmas, balliberális (Fideszül finomítva: baloldali) uralmát el lehessen kerülni, néhány szót szeretnék ejteni arról, hogy önök teljes természetességgel jelentik ki: ha győznek a választásokon, a Fidesz embereit bebörtönzik.

Amivel teljes mértékben egyetértek, csak egészen más okokból, mint önök.

Az első és legsúlyosabb ok pontosan az a természetesség, amellyel önök készpénznek veszik, hogy a mostani igazságügyi rendszer simán elvégzi azt, amit önök szeretnének, vagyis rács mögé teszi a Fidesz-vezetés, illetve a Fidesz-kormány tagjait.

Ugyanis önök pontosan tudják, hogy miközben Magyarország roppant kárára elterjesztették az önökkel rokon nyugati sajtón keresztül azt a gigantikus hazugságot, miszerint a Fidesz rátenyerelt az igazságszolgáltatásra, addig az tíz esetből 8-9 esetben önöknek hoz igen kedvező döntéseket. „Hála” a kormánynak, amely a földkerekség mintegy kétszáz országában valóban páratlan jelenségként a saját kezében lévő intézményeket rakja tele ellenségeivel.

Miközben a Fidesz 8 éven át önök közül égbekiáltó bűneikért sem volt képes szinte senkit bebörtönözni, a magasabb rangú vezetőiket külön megkímélve.

Ezért tehát nagyon elégedett lennék, ha látnám kívánságuk teljesülését.

Vegyük a bíróságot.

A Fidesz Handó Tündét rakta az Országos Bírói Hivatal elnöki posztjára.

Aki egymás után nevezte ki kulcspozíciókba az önök embereit, mint a Bencsik Andrást egy Mécs Imrét bíráló cikke miatt letöltendő börtönre ítélő Cserni Jánost: azt a bírót, aki az igazságügyi rendszer minden szabályát felrúgva pozíciójában kampányolt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mellett és alapította meg a Galamus.hu, szélsőségesen Gyurcsány-párti balliberális portált és ott ő maga gázolt bele az önök rendőrsége által szétvert Révész Máriusz fideszes képviselőbe.

Hogy ez a nő milyen Stockholm-szindrómás, csúszó-mászó módon dicsérte szembe  Csernit kinevezése előtt meghallgatásán, íme egy kiemelés:

„…ítélkezése mind az időszerűség, mind pedig a megalapozottság tekintetében igen magas színvonalúnak mondható. Ehhez kapcsolódóan arra lennék kíváncsi, hogyan tudta ezt a fajta színvonalat, minőségi munkavégzést megvalósítani? Mi az ’ars poeticája’?” Annak, aki a teljes meghallgatás visszataszító szövegét el akarja olvasni, itt érhető el a teljes szöveg:

]]>http://birosag.hu/sites/default/files/allomanyok/palyazatok/palyazati_jkv/dr._cserni_janos_fovarosi_it._eln._allasra_meghallg.jkv_.pdf]]>

És nevezett ki ugyanez a Handó egy sor más bírót fontos pozíciókba, akik 2006 ősze után kirakatperekben ítélték el a Gyurcsány-rendszer ellen tüntetőket, illetve éppen az akkor utcán tartózkodókat.

Tragikum, hogy amikor jobboldali sajtónk Cserni és hasonló Handó-kinevezettek mostani, politikailag elfogult ítéleteit bírálja, nem meri kimondani  (kérem ellenőrizzék ezt a tényállításomat is), hogy Handó nevezte ki oda az önök embereit.

Ami azt a vágyukat és szándékukat illeti, hogy Polt Péter legfőbb ügyészt is lecsukják, szintén mélységesen egyetértek önökkel.

Polt az önök embere.

Ezt Csermely Péter a Magyar Nemzet 2004. július 31-i számában írta meg (]]>https://mno.hu/migr_1834/zsak-a-poltjat-621668]]>) teljes oldalon, világos okfejtéssel, tizennégy nappal azután, hogy ugyanott Bayer Zsolt két teljes oldalon ugyanúgy megírta és dokumentálta, ki is ez az ember. Aki ma, érezve a Fidesz választási győzelmét, látszólag gazsulál, de szervezetét az önök embereivel dugta tele.

Arról a Polt Péterről van szó, akinek az apja, Polt Miklós, a Kádár-rendszer legvisszataszítóbb korszakában is a legfőbb ügyész titkárságának vezetője volt.

Hogy Polt Péter ügyészsége miként dolgozik, csupán három, egészen friss példa.

Február 27-én a Budaházy-Hunnia büntetőper másodfokú szakaszában miközben a Fővárosi Ítélőtábla megszüntette a mártír, és valódi justizmord áldozat Budaházy György és hét vádlott-társa házi őrizetét és a kényszerintézkedést lakhely-elhagyási tilalomra enyhítette, az ügyész indokolás nélkül fellebbezést jelentett be.

Ezzel szemben ugyanazon a napon a nyomozó ügyészek nem állapítottak meg bűncselekményt a Törökországban terrorizmusért elítélt kurd Hasan Kilic ügyében, noha kiderült: ez az ember nálunk évek óta jogosítvány nélkül vezet.

A hatalmas sebességgel emberekbe rohanó, és két ember halálát okozó Molnár Richárd előzetes letartóztatását sem rendelték el. Noha nem is volt érvényes jogosítványa, mivel egy másik baleset miatt már büntetőeljárás alatt állt, és vezetői engedélyét elvették. Szabad maradhatott később is, bár a laborvizsgálati eredmények kimutatták, hogy korábban drogot fogyasztott, a vizeletében kokaint találtak, még ha csak „biológiailag inaktív bomlástermék” formájában is.

De az is jellemző, hogy a Kúria három tagú közigazgatási kollégiumának – amely például választási ügyekben hozhat döntéseket – két tagja közül az egyik a magyar államot Strasbourgban hatalmas összegre sikerrel perlő Baka András, a másik pedig Kárpáti Magdolna, aki nem más, mint a Soros-pénzben úszó Eötvös Károly Intézet elnökének, Majtényi Lászlónak a felesége. Várhatóan ők fognak például dönteni Czeglédynek a választásból való kizárása  ügyében is.

És hogy ugorjunk egyet: Tarlós István is megérdemelne jó fél évet rácsok mögött, amiért Budapest főpolgármestereként kétszer is kijelentette, hogy elődje, Demszky Gábor nem érdemel börtönbüntetést. Ahelyett, hogy ha nem is igyekezett volna aktívan részt venni e korrupt gazember börtönbe juttatásában, legalább hallgathatott volna. Arról nem beszélve, hogy viselkedhetett volna úgy, mint ahogyan vele szemben viselkednek ellenségei.

Szintén nem lenne ellenemre néhány hónapos fegyház Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének, amiért Demszky egykori csicskását, a Magyar Rádiótól iszonyatos havi megafizetése mellett még további száz milliókat kipréselő, ultraliberális, egykori Magyar Narancs főszerkesztő Such Györgyöt az Országgyűlés igazgatói posztjára emelte.

Aminek egyik következménye, hogy az önök újságírói akadálytalanul rohangálhatnak mikrofonnal a parlamentben a kormánypárti képviselők után, amit próbálnának meg egynél több alkalommal megtenni Nyugat-Európa vagy Észak-Amerika bármely országának törvényhozásában.

Lázár Jánosnak is kijárna vagy két év, hiszen ő száz millió forint körüli reklámösszegekkel támogatta az önök cselédsajtóját.

Arról már nem is szólok, hogy egy konzervatív, keresztény identitását naponta hangoztató párt kabinetminisztereként havi másfél millió közpénzen egy volt munkásőrt vett magához tanácsadónak.

Egy biztos: ha netán a Fidesz/KDNP elveszítené a választásokat, nincs kételyem, hogy minden probléma nélkül börtönzik be a Fidesz vezetőit.

A mai kormány tétlenségének köszönhetően pedig négy éven át óriási médiafölényükkel szórják majd tele a közvéleményt a bebörtönzöttek „bűneivel”. Az egy óra alatt az önöknek dolgozó közszolgálati médiumok, a sugárzási engedélye jogtalan meghosszabbítását élvező RTL, az ATV, a Hírtévé segítségével, miközben az alapcsomagból ismét kivett Echo TV kotkodácsol a háttérben. A totális internetes médiafölényt élvező online médiumaik, a szintén ugyanilyen fölényben lévő országos heti- és napilapjaik és egyéb hírközlő szerveik segítségével.

De azért van egy reményem.

Az, hogy a 2018-as választások után alakul egy olyan, komoly emberekből álló jobboldali párt, amely – remélhető Fidesz-győzelem esetén – végre jobboldalról is mer kritikát gyakorolni e balliberális intézménymonopóliumot fenntartó kormánnyal szemben.

Mert ha nem és továbbra is ténylegesen önök uralják a Fidesz intézményeit, a 2022-es választásokon nem közömbösségből, de tiltakozásul otthon maradok.

Lovas István - ]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Belföld (6) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5467) Egészség (50) Szépségápolás (15) Életmód (1) Nagyvilág (1456) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Kultúra (6) Gazdaság (659) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2084) Tereb (138) Vetítő (30) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>