Ma 2021 március 06. Leonóra, Inez napja van. Holnap Tamás napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 30.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

1. A varsói Amerika-imádó kormány rendőrsége sztrájkoló lengyel bányászokra lövetett február 9-én. Az MTI varsói tudósítója nem vette észre a hírt. A Reuters igen. (Kiegészítés 19:47 perckor: mivel vannak, akik jelezték, hogy a megadott videó nem nyílik, egy biztosan nyíló és még jobb videó a bányászokra lövő rendőrökről, szintén február 9-ről: ]]>https://www.youtube.com/watch?v=zVkNSApUavc]]>)

2. Erdogan török miniszterelnök nyomására Obama belátta, hogy fel kell háborodnia, amiért ezúttal három muzulmán diákot lőttek le.

3. Felmérés: az orosz polgárok 85 %-a bízik Putyin elnökben.

1.

A lengyelországi Jastrzebie Zdroj-ban a rendőrök vízágyukkal és gumilövedékekkel is rátámadtak a sztrájkoló bányászokra.

Vajon a lengyel hírügynökség hallgatott volna arról, ha az Orbán-kormány rendőrsége lövetne sztrájkolókra nálunk?
A Reuters brit hírügynökség videója a brutális támadásról itt látható: ]]>http://www.wsoctv.com/…/polish-miners-clash-with-po…/vDDt94/]]>.

(Az MTI hallgatására nem tudok linkkel szolgálni.)

2.

Február 12-én a török lapok, február 13-án, pénteken hajnali 2 óra 16 perckor (Greenwich-i idő) a BBC jelentette, hogy Recip Tayyip Erdogan török elnök bírálta Barack Obama amerikai elnököt, Joe Biden alelnököt és John Kerry külügyminisztert , amiért egy szót nem szóltak, miután február 10-én az észak-karolinai Chapel Hill-ben három ottani muzulmán diákot megöltek.

A mexikói látogatásán lévő Erdogan hozzátette, ha Obama csendben marad, „a világ is csendben marad az ön irányában”.

Megjegyzés: Obama a nógatásra három napos késéssel megszólalt. Ban Ki Mun ENSZ főtitkár is. E megszólalásokat az MTI washingtoni tudósítója 13-án hazai idő szerint 21:32-kor már jelentette. De a távirati iroda akkor sem tért ki Erdogan kijelentésére.

3.

A legfrissebb, február 13-án nyilvánosságra hozott felmérés szerint a kedden, február 17-én Budapestre látogató Vlagyimír Putyin orosz elnök iránt az oroszok 85 %-a bizalommal viseltetik és 74 százalékuk mondta, ha most lennének elnökválasztások, rá szavaznának.

(Az MTI moszkvai tudósítója átaludta a hírt.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1975) Gasztronómia (539) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Heti lámpás (252) Sport (729) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (505) Történelem (14) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Életmód (1) Tv fotel (65) Kultúra (6) Mozi világ (440) Politika (1577) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5141) Gazdaság (657)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>