Ma 2021 január 19. Sára, Márió napja van. Holnap Fábián, Sebestyén napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 240.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Most megjelent patkánykönyv vizeli le Magyarországot: örvendő cikk harangozza be.

]]>THE TABLET]]>

„Magyarország csúf, államilag szponzorált holokauszt revizionizmusa” címmel ír New York állam zsidóságának kulturális portálja hatalmas terjedelemben egy új könyvről, amelynek szerzője James Kirchick, címe pedig The End of Europe: Dictators, Demagogues, and the Coming Dark Age (Európa vége: diktátorok, demagógok és a küszöbön álló sötétkor). Kiadó: Yale University Press.

/A recenzió tévesen állítja, hogy a könyv megjelenése küszöbön áll,  ugyanis az Amazon.com már terjeszti március 7 óta: ]]>https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=james+kirchick+./]]>

A cikket illusztráló fotón a Szabadság-téri német megszállási emlékmű látható.

A cikk alcíme:

Számít az, ha egy ország tudatosan hazudik múltjáról? Kivonat ’Az Európa vége’ című új könyvből

Az ismertetés bemutatja, hol van az emlékmű, majd rátér a szoborkompozíció olyan ismertetésére, amely szó szerint ismétli az ellene megszületése óta tiltakozók szövegét. Noha a szobor neve A német megszállás áldozatainak emlékére, az a könyv/recenzor értelmezése szerint antiszemita, holokausztrevizionista, a magyarságot a legnagyobb bűn alól felmentő, stb. emlékmű.

A cikk szerint Orbán Viktor „nacionalista kormánya az elmúlt négy évet azzal töltötte, hogy az ország holokauszt-történelmét illetően történelmi torzító kampányt folytatott”.

Szócímkék benne: Horthy, antiszemitizmus, zsidók százezreit gyilkoló magyarok, hogy csak egy töredékét ismertessük.

Vélemény: aki egyszer is elmegy a szoborkompozícióhoz, lehetetlen, hogy ne találkozzon ott idegenvezetőkkel, akik a rájuk bízott csoportoknak ecsetelik a szörnyű, zsarnoki, antiszemita Orbán-rendszert. Miközben az odahordott hulladékra és az Orbánt szidalmazó feliratokra („Fejétől bűzlik a hal” és társai), az illegális Eleven Emlékmű egyéb darabjaira az „antiszemita” rendőrség jobban vigyáz, mint saját szeme fényére. Ennél kontraproduktívabb,  önmegalázóbb őrültség  tényleg nincs a világon.

Az emlékművet azonnal el kell hordani. Nem kell emlékezni a német megszállás áldozataira. Ahogyan a tiltakozók kívánják. Nem pedig tovább folytatni azt a politikát, hogy még több milliárddal próbálják kifogni a szelet a magyargyalázók egyre hangosabb kórusa tagjainak vitorlájából. Ez már 27 éve folyik. Mikor esik le a tantusz? Vagy adjunk Zoltai Gusztáv antiszemitaügyi tanácsadónak havi 1,4 millió helyett 2,4 milliót?

Tampon Tóni a gyerekeket arra tanítja, hogy férfiak is menstruálhatnak.

]]>BREITBART]]>

Egy gyermek rajzkönyv szerzője Tampon Tóni figurát (lásd a csatolt képet) talált ki, hogy segítségével oktassák a gyerekeket arra, miszerint a férfiak is tudnak menstruálni.

Cass Clemmer, a Tampon Tóni kalandjai című könyv szerzője arra használta fő figuráját, hogy megfossza a menstruációt „stigmájától”.

Most azonban Cass genderteleníteni (nemteleníteni) akarja a női biológiai folyamatot és meg szeretné győzni a gyerekeket, hogy a férfiaknak is van havibajuk.

Általában, írja a Breitbart, itt arról van szó, hogy kampánnyal akarják elmosni a különbséget a férfi és nő között, és végezetül egy „gendertelen” társadalmat létrehozni, amely tilossá teszi a megszokott polgári különbségtételt a biológiai férfiak és biológiai nők között egy heteroszexuális társadalomban.

Erdogan lerombolja életművét

]]>DIE WELT]]>

A török elnököt hazájában azért is szeretik olyannyira, mert még senki előtte nem tette oly erőssé a gazdaságot, mint ő.

De ma a török gazdaság a szakadékba esett, nem utolsósorban az országban uralkodó politikai instabilitás miatt. Úgy tűnik,  Erdogan azon van, hogy mindent szétverjen, amit sok év fáradságos munkájával felépített.

A török gazdaság 2016 harmadik negyedévében a hivatalos adatok szerint 1,8 %-kal zsugorodott.

A munkanélküliség több mint 12 %-ra szökött. Az infláció már-már két számjegyű.

„Törökország csaknem a tökéletes vihar előtt áll”, nyilatkozta a német lapnak Manuel Almeida politikai elemző és Közel-Kelet szakértő.

A török líra értéke hónapok óta tartósan csökken a dollárhoz képest.

A Rutte-Wilders összecsapás a holnapi hollandiai választás előtt

EUOBSERVER

A középjobboldali, liberális Mark Rutte holland miniszterelnök és az iszlámot, valamint az EU-t elutasító Geert Wilders parlamenti képviselő, a Szabadság Pártjának elnöke hétfőn csapott össze a szerdai választások előtt, mint tudósít róla részletesebben a brüsszeli uniós szakportál.

  • A szerdai hollandiai parlamenti választások előtt a két legesélyesebb párt vezetője egyaránt győzelemben bízik.
  • Geert Wilders kivezetné országát az EU-ból, míg Mark Rutte ennek veszélyeire figyelmeztet.
  • A két politikus keményen egymásnak esett a Korán ügyében.

Belgium új deportálási törvényét nagy csendben elfogadta a parlament

]]>THE NEW YORK TIMES]]>

A vezető amerikai lapnak a témában megjelentetett, brüsszeli keltezésű tudósítása így kezdődik:

„Belgium parlamentje csendben elfogadott egy olyan törvényt, amely a kormánynak rendkívüli hatalmat ad arra, hogy az országban törvényesen ott lakókat deportálja csupán annak a gyanúnak az alapján, hogy terrorcselekményekben vesznek részt vagy ’kockázatot’ jelentenek a közrendre vagy nemzetbiztonságra, bűnügyi ítélet vagy bírói beavatkozás nélkül”.

A törvény olyan külföldiekre vonatkozik, akiknek állandó lakhelye Belgium.

/A kérdés: miért „csendben”? Miért nem visít például a német sajtó vagy a helyben lévő EU?/

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (5044) Gasztronómia (539) Politika (1571) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1946) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (502) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Egészség (50) Vetítő (37) Nagyvilág (1453) Heti lámpás (249) Autómánia (61) Életmód (1) Gazdaság (656) Mozi világ (440) Belföld (5) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>