Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 210.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Újabb őrületre derült fény: a migránsok okostelefonjait csak beleegyezésükkel ellenőrzik a hatóságok.

]]>UNZENSURIERT]]>

Milyen érdekes, írja cikkében a független osztrák portál: míg a migránsok nagy részének valahogyan elvész az útlevele, az okostelefonjuk soha.

Az ember azt hinné, a hatóságok ellenőrzik e mobiltelefonokat,  hogy a bennük tárolt fotók, videók vajon azt mutatják-e, hogy tényleg abból az országból jöttek, amit mondanak.

Ó, nem. A tulajdonos hozzájárulása nélkül e mobilokat sem Németországban, sem Ausztriában, sem Svájcban nem ellenőrzik. És így a hazug migránsok további áradatának nyitják meg a kapukat.

A vezető amerikai zsidó lap nekiment a híres Ann Coulter Trump-barát újságírónőnek

]]>FORWARD]]>

Az amerikai zsidóság vezető lapja nekiment Ann Coulternek, az ország egyik legjobb (ultra-tisztességes, konzervatív) és legszebb újságírónőjének, amiért a washingtoni Nők menetét a nemzeti szocialista barnaingesekhez hasonlította.

Ann Coulter Trump elnök lelkes és megingathatatlan támogatója.

Nemrégiben azért támadták, mert bírálói szerint az amerikai nemzeti szocialista pártot védte.

(Megjegyzés: elővettem 2002-ben megjelent „Liberális hazugságok az amerikai jobboldalról” című könyvét, amelyet sajnos és „természetesen” szintén nem jelentettünk meg magyar kiadásban. Frenetikus munka. A 197-ik oldalon nyílt ki, a zárófejezetnél, amelyet úgy kezd, hogy „Ha az amerikaiak tudnák, mit hisznek valójában a liberálisok, forró olajban főznék meg őket”.

Ann, you are an angel. But not Angela //Ann, angyal vagy, de nem Angela//).

Hszinhua: A Kína végét jósló vészmadarak pihenjenek egyet

XINHUA

A kínai gazdaság pusztulását fáradhatatlanul hirdetőknek ajánl pihenőt a kínai hírügynökség, amely megnyugtatja őket: noha a kínai gazdaság 2016-ban valóban “csak” 6,7 %-kal növekedett, ami csaknem  három évtized óta a legkisebb ütemű erősödés, az mégis megelőzi a világ valamennyi nagyobb gazdaságának bővülését, mint az kiderül a Nemzetközi Valutaalap január 16-án kiadott jelentéséből.

Kína éves gazdasági teljesítménye elérte a 11 trillió dollárt.

A vészmadarak szerint a kínai gazdaság szabadesésbe sodródik és a „kemény földetérés” elkerülhetetlen.

Ami vicces és a hírügynökség a növekedési adatok garmadával mutatja be, jobb lenne az aggodalmat félretéve a huhogóknak pihenniük egyet.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5141) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Irodalmi kávéház (505) Tereb (140) Politika (1577) Gazdaság (657) Vetítő (37) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Heti lámpás (252) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1975) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (6) Történelem (14) Kultúra (6) Autómánia (61) Sport (729) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Életmód (1) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>