Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
89b2058327428b628ea88a8abb51fe31.jpg

Ez történt Hollywoodban...XLII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kivételesen nem árulom el, hogy mit láthattok. Remélem így is lesztek annyira bátrak, hogy elolvassátok a bejegyzést. Mit ígérhetek? Nos, semmit. Csak jobbnál jobb filmeket, melyeknek előzetesét, poszterét vagy akár bizonyos jeleneteit is megnézhetitek.

Előzetes: Kinght and Day
 
Teljes előzetes, talán ezt még oda kellett volna írni. Cameron Diaz és Tom Cruise viccesedik kicsit, na meg akciózgat (nem úgy, hanem úgy). Szóval van esélyünk arra, hogy sokat röhögjünk és popcorn jelenetek is legyenek, nézzétek csak:
 
 
Június 25-én jön majd a mozikba. Első látásra, mi a vélemény? Van esélye a nyári blockbuster időszakban esetleg mutatni valamit?
 
 
Előzetes: The Expendables – Arnold és Bruce is a fedélzeten
 
A címben minden, a címkék meg segítenek összekaparni az eddigi bejegyzéseket. Volt köztük egy előzetes is, de akkor abban még nem szerepelt mindenki. Egy Sly, Arnold és Bruce közös jelenet azért önmagáért beszél. Erre mondjuk azt, hogy #regenmindenjobbvolt:
 
 
Bemutató egy szerencsés napon, augusztus 13-án, pénteken. Szereplőket meg ismeri mindenki, nem kezdem el sorolni őket.
 
 
 
Előzetes: Resident Evil: Afterlife
 
A tojások és csoki mellé kaptunk egy Resident Evil előzetest is, többet nem kell mondanom, nézzük együtt és szorítsunk:
 
 
 
Bemutató szeptember 10-én lesz, szóval még van időnk emészteni, mert kell, ugye? A napokban voltak képek is:
 
 
 
Előzetes: The A-Team
 
Több képes anyag volt eddig, mint előzetes, és szerencsére úgy gondolták ezt a marketingesek is, hogy ideje ezen változtatni. Dobtak nekünk egy új videót, amiben a már jól ismert dallam is felcsendül, illetve még sok minden más is, de előtte még egy poszter:
 
 
És akkor most az előzetes:

 
 
Ajánló az „író tollából”
 
Tudom ez kicsit rövidke bejegyzés lett, de remélhetőleg áprilisban még sokszor fogunk találkozni, már csak azért is, mert beindul a blockbuster időszak. Ezt a bejegyzést egyébként még a Titánok harca bemutatója előtt egy héttel írtam. Tudtok legalább így kicsit időzíteni, ha egyáltalán akartok. A hónap végén jön az Iron Man 2 is, szóval lesz történés. Nézzetek vissza mindenképpen.


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Vetítő (30) Történelem (18) Kultúra (9) Autómánia (61) Heti lámpás (313) Tereb (146) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Politika (1582) Mondom a magamét (7610) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (709) Sport (729) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2805) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>