Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
8d09c26a4281f0ced8e1f60b37dd3d72.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LVIII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Jönnek az ünnepek, csendesedik kicsit a filmes világ, de mi még most is tartogatunk nektek némi meglepetést. Először is láthattok egy teljesen új Cowboys & Aliens plakátot, írunk a Spider-Man reboot teljes csapatáról, láthattok egy Battle Los Angeles előzetest, és az Matt Damon film posztere is bemutatkozik.

Poszteren: Cowboys & Aliens

Az első poszter óta annyi történt, hogy Daniel Craig megfordult. Igaz, ezt elnevezték "nemzetközinek", de nem sok változás történt azért. Éppen ezért nézzétek meg az előzetest, az legalább hangulatos lett, mert ez a poszter nem annyira:
 
 
Na jó, tévedtem, a főszereplők legalább felkerültek a listára, így várhatunk majd róluk is valamilyen posztert. Bemutató bár "comming soon", de mi tudjuk, hogy az amerikai közönség számára ez július végét jelenti. Nekünk ehhez képest még egy hónappal többet kell várnunk, tehát a nyár végén, augusztus 25-én a mozikba fog kerülni.
 
Teljes a Pókember-család
 
Bár nem mai hír, de érdemes egy bejegyzésben leírni Peter Parker alakítóját és családját, na meg az ellenfelét, és szerelmét is. Mit tudtunk eddig a reboot-ról? Ki a rendező és így tovább:
 
A film rendezője Marc Webb lesz, akinek a 500 Days of Summer-t is köszönhettük, valamint az is biztos volt, hogy Andrew Garfield lesz Pókember. Őt a többség a Social Network című filmben láthatta utoljára. A kisebb, de szerencsésebb közönség a Never Let Me Go-ban is találkozhatott vele. Maradva a Parker családnál. A 'nagynéni' és 'nagybácsi' karakterét is leigazolták. Előbbit Sally Field fogja játszani, akit a Brothers & Sisters című sorozatban láthatunk hétről hétre, de filmekben is játszott már. Emlékezetes szerepe lehet a Mrs. Doubfire, de a Forest Gump-ban is játszott, igaz ezek nem mai filmek. A 'nagybácsi' szerepére Martin Sheen-t sikerült leszerződtetni, aki ugye Az elnök emberei főszereplője is volt.
 
 

 
Peter Parker szerelmét Emma Stone fogja játszani, a képregényből ismert Gwen Stacy fog a vászonra kerülni általa. Az ő családjához tartozik még, ezért itt jegyezném meg, hogy George Stacy-vel is találkozni fogunk. Denis Leary vállalta el a szerepet, akit a Rescue Me című sorozatból ismerhetünk. Van gonoszunk is, Rhys Ifans, őt utoljára pont a hónapban, Luna apjaként láthattunk a Harry Potter befejező részében. A reboot-ban Dr. Curt Connors-t fogja játszani, ismertebb nevén The Lizard.
 
A bemutató várható időpontja: 2012. július 3.
 
Előzetes: Battle Los Angeles
 
Az első előzetes, a jövőre érkező idegen inváziós filmhez. Gondolom a NASA is valami hasonlót fog ma bejelenteni (NOT). Szóval, remek előzetes, nagyon jó színészekkel, és látványos jelenetekkel. Amolyan Black Hawk Down, csak idegenekkel. Bemutató 2011-ben lesz, március 11-én.
 
A főszereplő Aaron "Two Face" Eckhart lesz, de Michelle Rodriguez és Bridget Moynahan is feltűnik majd a filmben.
 
 
 
Poszteren: The Adjustment Bureau
 
Korábban már láthattatok egy előzetest, amiben Matt Damon és Emily Blunt szerepelt, most ehhez érkezett egy poszter is:
 
 
A poszter és az előzetes után csak abban reménykedhetünk, hogy szeptember 17-ig, ekkor lesz a bemutató, kapunk valami biztatóbbat is, mert eddig nem túl jó a helyzet.

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (694) Flag gondolja (34) Tereb (146) Nézőpont (1) Heti lámpás (281) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Politika (1581) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Tv fotel (65) Mozaik (83) Jobbegyenes (2724) Sport (729) Irodalmi kávéház (531) Mondom a magamét (7252) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Történelem (16) Életmód (1) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>