Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
1da3cf170595777c96c5b12ffc7a1dc3.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LVII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha már Harry Potter, akkor hallgassunk meg egy Emma Watson interjút is a film kapcsán. Ha ehhez viszont nincs kedvünk, akkor jött pár Batman pletyka, valamint visszatérnek poszteren a Kalózok és Micimackó is. De a Kung Fu Panda 2 is bemutatkozik.

Harry Potter után Emma Watson

A Harry Potter történetet lezáró utolsó két film első része az elmúlt hetekben került a mozikba. Jobban mondva akkor volt a premier bemutató, ahol a sztárok is megjelentek, és természetesen azóta is folyamatosan promotálják a filmet, nem egy helyen lehet találkozni velük mostanában, így nem csoda, hogy a legtöbb magazin címlapján ők szerepelnek. Az amerikai bemutató egyébként ezen a héten, november 19-én volt, nálunk pedig "csak" egy héttel később, tehát november 25-én került a mozikba. A "csak" azért került idézőjelbe, mert a mostani trendeknek megfelelően nem egy filmre kellett elég sokat várnunk, igaz nem pont a Harry Potter lesz az, amit majd hónapokkal később fognak bemutatni. Így is van ennek a dátumnak egy apró érdekessége, a világon szinte mindenhol az amerikai premierrel egy időben, vagy egy-két nappal később lesz a premier, nekünk még itt is várnunk kellett. 
A filmmel kapcsolatban szinte mindent leírtam már, nagyon sok újat már nem tudok mondani, inkább csak a szereplők közül fogunk majd egy-kettővel találkozni. Mint pl. most a tovább után Emma Watson lesz a főszereplő, akivel készült egy hosszabb riport a bemutató után, így ha úgy gondoljátok, nézzétek meg, beszél kicsit magáról és sokkal többet a filmről. Szóval, ha nagy rajongó vagy, akkor ez a videó neked készült:

Interview: Emma Watson [Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1] from ]]>/Film]]> on ]]>Vimeo]]>.

 
Poszteren: Pirates of the Caribbean
 
Ha poszter, vagy előzetes, esetleg forgatási kép, akkor azért nagyobb százalékban most már olyan filmek fognak érkezni, amik csak 2011-ben (vagy később) kerülnek a mozikba. Bár az év utolsó két hónapjában egészen biztos, hogy remek filmeket fogunk kapni, nézzünk előre is, a blockbuster időszak első hónapjára, amikor Johnny Depp ismét visszatér a vászonra kalózként:
 
 
A legfontosabb adatok mellett, hogy mikor lesz a bemutató, illetve a 3D felett, a teljes cím is elfért volna, de azt tudjuk, hogy Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides lesz. A film rendezője Rob Marshall, a főbb szereplők: Johnny Depp, Ian McShane, Penelope Cruz, Astrid Bergès-Frisbey, Stephen Graham, Sam Claflin, Keith Richards, Richard Griffiths. Hiányzik nektek valaki erről a listáról? Igen, arra a két főszereplőre gondolok, akik ugye eddig mindig fontos szerepet töltöttek be Jack életében. A történettel kapcsolatban is van pár információnk, a tovább után lehet erről majd olvasni, főleg azok járnak majd jól, akik értenek kicsit angolul:
 
"In this action-packed tale of truth, betrayal, youth and demise, Captain Jack Sparrow crosses paths with a woman from his past (Penelope Cruz), and he’s not sure if it’s love–or if she’s a ruthless con artist who’s using him to find the fabled Fountain of Youth. When she forces him aboard the Queen Anne’s Revenge, the ship of the formidable pirate Blackbeard (Ian McShane), Jack finds himself on an unexpected adventure in which he doesn’t know who to fear more: Blackbeard or the woman from his past."
 
A végére még egy apró információ, a film történetének alapját Tim Powers regénye, a film címével hasonlóságot mutató, On Stranger Tides című könyv adja.
 
 
Batman: Újabb pletyka a főszereplők körül
 
Több oldalon is megjelent az a hír, hogy Christopher Nolan hat színésznő közül akarja kiválasztani azt a kettőt, akik a The Dark Knight Rises két fontos karakterét alakítják majd. Azt eddig is tudtuk, illetve volt már hír, hogy a harmadik filmben Catwoman valószínűleg jelen lesz. Ezek szerint Nolan is úgy gondolja, hogy az emberek megemésztették a Halle Berry féle rettenetet és képesek egy teljesen új színésznőt/karaktert elfogadni. A másik színésznő pedig, ahogy azt várni lehetett, Batman szerelmét alakítaná.
 
 
Ez eddig nem volt annyira nagy hír, a hat színésznő kiléte viszont újdonságnak tekinthető, fel is sorolom őket: Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively, Natalie Portman, Anne Hathaway és Keira Knightley. Véleményezni egyelőre nem szeretném, inkább csak annyit röviden, hogy érdekes nevek kerültek ebbe a kalapba. Nehéz is lenne választanom, de segítsetek, szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb a két karakter eljátszásához? Ismétlem, ki lenne a legjobb Catwoman? Illetve ki lenne a legjobb Bruce Wayne mellé?
 
 
Micimackó visszatér
 
Vannak dolgok, amiket egészen addig nem hisz el az ember, amíg a saját szemével nem látja. Valahogy így vagyok Micimackó visszatérésével. Én egyáltalán nem gondoltam komolyan korábban a dolgot, úgy látszik a Disney igen, és jön az egy estés mozi. A bemutató 2011 nyarán lesz, és így fognak kinézni mozgásban:

 
Elvileg egy teljesen új történettel találkozhatunk, viszont a régi karakterek mind visszatérnek, de ezt a videóban láthattátok. A végére azért engedjetek meg nekem egy nagyon komoly kérdést, ki várja?
 
 
Előzetes: Little Fockers
 
A sokadik Fockers anyag ez már, és lassan magam sem tudom hányadán állok a filmmel. Az biztos, hogy ez az előzetes visszahozott valamit, újra bízok abban, hogy ez nem lesz egy nagy karácsonyi szenvedés:

 
Bemutató december 22-én lesz, a szereplők: Robert De Niro, Ben Stiller, Jessica Alba, Owen Wilson, Barbra Streisand, Dustin Hoffman, Harvey Keitel, Laura Dern.
 
 
Poszteren: Kung Fu Panda 2
 
A Kung Fu Panda kampány is belendült kicsit, teaser poszterek és előzetes, felhívja a figyelmünket, hogy jövő nyáron a gyerkőcöket lesz mire vinni. Aztán pár hónap csend következik, hiszen nem lehet minden puskaport ellőni. Most is csak egy visszafogott teaser posztert kapunk, ha megfigyeltétek az új anyagokat, a Panda mellett még senki sem jelent meg, egyik régi szereplőt sem láttuk:
 
 


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tereb (146) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2816) Flag gondolja (36) Heti lámpás (319) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Politika (1582) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Belföld (11) Sport (729) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Gazdaság (711) Tv fotel (65) Autómánia (61) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7660) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>