Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
b9c48465b4b23c10c85eaee6c6f12a47.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LVI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lehetne az is a cím, hogy a „Jövő filmjei”, hiszen 5 előzetest is mutatunk most nektek, igaz a premierek csak jövőre várhatóak, de érdemes ismerkedni kicsit. Jön a Cowboys & Aliens, Piroska, Your Highness, Green Lantern és a Cars 2 videó is. Érdemes kattintani. 

Előzetes: Cowboy & Aliens
 
Azt gondolom, nem sok mindent kell írnom, a Cowboys & Aliens előzetes önmagában meggyőz mindenkit majd arról, hogy ezt a filmet látni kell! Ismerős rendező, ismerős színészek, jó kezekben lévő forgatókönyv, mi kellhet még? Nézzétek:
 
 
 
Az egyik főszereplőről tudunk egy nagyon jó képet is mutatni: Olivia Wilde
 
 
 
Jön Piroska, Twilight köntösben
 
Azt hiszem a címben elmondtam mindent, a Twilight (Alkonyat) rendezője vette kezébe a Red Riding Hood megfilmesítését, és Amanda Seyfried lett a főszereplő. Ez utóbbi egyébként nagyon örömteli hír, az ő személye talán képes lesz eladni ezt az Alkonyat köntösbe bújtatott mesét még nekem is. Az előzetes és a poszter hozza azt a hangulatot, és világot, amit az Alkonyat kapcsán megszokhattunk már, nagy meglepetésre ne számítsunk tehát. Szerelem, és misztikum keveredése minden mennyiségben:
 
 
 
A folytatásban jöjjön az előzetes, de előtte még annyit, hogy a bemutató március 11-én lesz.
 
 
Előzetes: Your Highness (18+)
 
Jelenleg szerintem nem találtok ennél jobban eltalált előzetest az éterben. Tudom, nem fog mindenkinek tetszeni, de szerintem hatalmas lett, és a szereplők is tökéletesek. Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel mellé már nem sok mindenki kell, de mellékszerepekben még így is nem egy ismerős arccal fogunk találkozni.
 
 
 
Addig bírtam sírás nélkül, hogy "what if he buttfucked her?". Az hiszem ezzel mindent elmondtam. Bemutató április 8-án várható. Illetve már most lehet arra tippelni, hogy nálunk mikor lesz látható? Egyáltalán behozzák szerintetek?
 
 
Előzetes: Green Lantern
 
Ahogy ígérték, itt is az előzetes! Ma már volt egy kis felvezetés, pár jelenetet láthattunk, de most itt van teljes valójában a videó. Még nem a legjobb a minőség, de egyelőre ez "jutott", viszont láthatjuk mozgásban a legtöbb szereplőt, és ez jelenleg boldoggá tesz, már csak azért is, mert sokkal jobb anyag, mint azt korábban látni lehetett, természetesen még így is sok mindent kell feldolgozni, és itt főleg az előzetes második felére gondolok. Remélem dolgoznak még ezen a srácok, a nyár messze van, pár CGI jelenet nem volt azért annyira tökéletes.
 
 
"Amit tudni érdemes a filmről" rovat első részében nézzük a szereplőket: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong és Tim Robbins. Rendező Martin Campbell, akinek a Casino Royal-t is köszönhettük. Bemutató június 17-én várható. Tehát, ismét egy nyári blockbuster! Ami a történetet illeti, a tovább után találjátok:
 
"In a universe as vast as it is mysterious, a small but powerful force has existed for centuries. Protectors of peace and justice, they are called the Green Lantern Corps. A brotherhood of warriors sworn to keep intergalactic order, each Green Lantern wears a ring that grants him superpowers. But when a new enemy called Parallax threatens to destroy the balance of power in the Universe, their fate and the fate of Earth lie in the hands of their newest recruit, the first human ever selected: Hal Jordan.
 
Hal is a gifted and cocky test pilot, but the Green Lanterns have little respect for humans, who have never harnessed the infinite powers of the ring before. But Hal is clearly the missing piece to the puzzle, and along with his determination and willpower, he has one thing no member of the Corps has ever had: humanity. With the encouragement of fellow pilot and childhood sweetheart Carol Ferris (Blake Lively), if Hal can quickly master his new powers and find the courage to overcome his fears, he may prove to be not only the key to defeating Parallax…he will become the greatest Green Lantern of all. "
 
A végére maradt egy idézet, ami szerintem sokaknak ismerős lehet:
 
"In brightest day... in blackest night, no evil shall escape my sight! Let those who worship evil's might, beware my power -- Green Lantern's light!"
 
 
Előzetes: Cars 2
 
Csak pár óra telt el a korábban megírt Cars bejegyzéshez képest, de ez az előzetes megérdemel annyit, hogy külön megírva kerüljön ki. Na nem azért, mert ez a 1,5 perc annyira jó lett volna, inkább az első rész jó hangulata és a Pixar miatt előlegezzük meg a bizalmat.
 

 
 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2816) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Politika (1582) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (711) Mondom a magamét (7660) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Történelem (18) Tv fotel (65) Sport (729) Belföld (11) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>