Ma 2023 február 07. Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka napja lesz.
50 korbácsütés - Tudósítónk jelenti 2049. december 2.-án a Budapesti Emírségből.

50 korbácsütés - Tudósítónk jelenti 2049. december 2.-án a Budapesti Emírségből.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tisztelt Olvasóink! Nagy örömmel tudatjuk, hogy a mai nyilvános korbácsoláson megjelent őméltósága Muhammad Gord ibn Bajn is, a Budapesti emír.

Ugyan néhányan reménykedtek benne, hogy az igen tisztelt emír él Allah, áldassék a neve és az Európai Iszlám Unió által ráruházott vétójogával, és kegyelmet ad a bűnösnek, de őméltósága az őt ünneplő közel száz ezer ember előtt kifejtette, hogy a 2037-ben bevezetett saria, az iszlám törvénykezés békét és boldogságot hoz a Budapesti Emírség népeinek. A büntetés igazságos.

De nézzük az előzményeket.
 
Néhány hónappal ezelőtt Csepelen Madzsar Iszlám Őrség éber tagjai letartóztattak egy 16 éves leányt, név szerint Rozália Nagyot, aki miniszoknyában sétált az utcán. A felháborító és provokáló tett nem maradhatott megtorlatlanul. Az ifjú hölgyet bevitték a rendőrségre és másnap már meg is történt tárgyalása a Csepeli Központi Saria Bíróságon
 
A tárgyaláson megjelentek Rozália Nagy szülei is. Mentségül hozták fel, hogy leányuk még csak 16 éves, kiskorú, és az egész család keresztény.
 
A bíró, tiszteletre méltó Leoncio ibn Rostas ítéletében elmondta, hogy a saria Madszarisztán minden emírségében érvényben van és mindenkire nézve kötelező, függetlenül attól, hogy a kegyelmes Allah, áldassék a neve, híve, vagy éppen keresztény. Sőt a család keresztény mivolta még súlyosbító körülmény is, mivel Rozália Nagy így bizonyára provokálni akarta a muszlim lakosságot. Ráadásul a miniszoknya 2041 óta tiltott viselet az Európai Iszlám Unió tagállamaiban. Így az ütven korbácsütés még méltányos büntetés is.
 
Az Apeh közben kiderítette, hogy a Nagy család évek óta nem fizeti a zakatot, a nem mohamedánok adóját.
 
2049. november 28-án az ítéletet végrehajtották a Ferenc ibn Puskas stadionban.
 
Kapcsolódó anyag:
 
 
Nawesh ibn Istvan
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Jobbegyenes (2541) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Sport (729) Életmód (1) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (516) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1305) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6601) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (15) Egészség (50) Gazdaság (675) Politika (1581) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>