Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Virág elvtárs, ez az ítélet!

Virág elvtárs, ez az ítélet!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Sok jóra nem lehet számítani.

„Virág elvtárs, ez az ítélet!” Mi más jutna eszébe a tisztességes magyar embernek, mint a Tanú c. klasszikus örökbecsű mondata, amikor a hírhedt Sargentini-jelentésről szóló vita kerül szóba.

A magyar elvtársak – akarom mondani a magyarországi elvtársak, mert ezek sosem azt állították magukról, hogy magyar elvtársak, hanem pusztán magyarországiak, lásd Kommunisták Magyarországi Pártja – már előre hangolnak. „Orbán Viktor megkapta az utolsó figyelmeztetést, Magyarország jövője hét percen múlik.”  (168 óra), és jó előre tisztázzák, hogy melyik oldalon állnak „MSZP: Az Orbán-kormányt ítéli el a Sargentini-jelentés, ezért megszavazzuk.”

Ezt a magyar miniszterelnök is így érzi: „az ítéletet már előre megírták, én most azért megyek Brüsszelbe, hogy megvédjem Magyarországot és a magyar embereket az igazságtalan vádakkal és hazugságokkal szemben.”

Sok jóra nem lehet számítani. A fejlett és haladó Nyugaton, aki nem ártó szándékú gazember, az is szinte mind gyakorló elmebeteg. Láthatóan a svéd választáson se történt semmi. Ha a fél országot kebabba darálnák erőszakolás után, akkor se győzne az ún. svéd jobboldal, mely némi túlzással abban különbözik a baloldaltól, hogy halkabban ordítja a benyomulók felé, hogy „Kérünk titeket, öljetek meg!” A 444 ilyet ír: „A svéd antifasiszták szerint van mit javítani a menekültek integrációján” – értsd: több pénzt kell beleölni az önfelszámolásba.

„Őrnagy elvtárs. Nem kivégzés, borotválás.” Jó, ez nem hangzott el. De ez a hét percre nyirbált felszólalás nagyon erre hajaz.

Na bumm, a miniszterelnök úr, majd tart utána egy kétórás sajtótájékoztatót, azt annyi.

Pozsonyi Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (15) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2340) Vetítő (30) Kultúra (6) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Gazdaság (665) Egészség (50) Mondom a magamét (6144) Tereb (141) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Belföld (7)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>