Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Vágó Sorost mosdatná, avagy bolond lyukból bolond szél fúj

Vágó Sorost mosdatná, avagy bolond lyukból bolond szél fúj

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A bukott kvízmester gúnyolódik.

Vágó István, a bukott kvízmester, a Demokratikus Koalíció elnökségének humorzsákja gúnyolódik. Természetesen a kormánymédián, amelyet ő (is) következetesen lakájmédiának nevez.

Ha ugyanis valaki mélyen Gyurcsány Ferenc hátsójában székel, akkor másnak nem is nevezheti. Az ott terjengő légköri viszonyok ugyanis szinte magával ragadják a vendéget. Főleg, ha nem is annyira vendég, mint Vágó, aki hosszú évek óta otthonosan lélegzik ebben a klímában.

Szóval azt írja a bukott kvízmester a Facebookján, hogy a „lakájmédia szerint tehát Soros pénzéből az amerikai Demokrata Párton keresztül fizetik világszerte (!) a tüntetőket”. Beszúr egy idézetet is a hirado.hu-tól, amiből persze az derül ki, hogy a lakájmédia nagyon is igazat beszél. Ezt:

Márpedig Soros György csak az év első három hónapjában több mint 28 millió dollárt juttatott a Demokrata Párthoz köthető csoportoknak.

„Hatékony költésnek tűnik, lássuk be...”, cikizi tovább a lakájmédiát, majd hozzáteszi: „Gratulálok a briliáns logikához.”

Elismerve ezzel, hogy a hír igaz.

Aztán meg elkezd babrálni mindennek a tagadásával. Azzal, hogy ez nem is így van, mert Soros szóvivőjén keresztül cáfolta a pénzelésről szóló hírt, amelyet az Európai Bizottsághoz közeli Politico hírportál tett közzé. A Bizottság, így a Politico is tudvalevőleg nagyon közel áll egy bizonyos Soros nevű amerikai pénzemberhez. Erre varrjunk gombot.

Egy sima, egy fordított – Vágó módra.

A történet ugye arról szól, hogy azok a tüntetők, akik világszerte erőszakos megmozdulásokat kezdeményeztek a rendőri túlkapás áldozatául esett George Floyd – egyébként büntetett előéletű, az intézkedés során is újabb bűncselekményen rajtacsípett, valószínűleg kábítószer hatása alatt törvényt sértő afroamerikai személy – ügyében,

nem feltétlenül spontán mentek ki az utcára, hanem Soros György pénzéért.

Ezt a helyzetet akarja Vágó eljelentékteleníteni. Meg nem történté tenni nem tudja, hiszen a Politico mégiscsak megírta. A Soros-szóvivő cáfolatának valóságtartalmára pedig még maga a kvízmester sem veszi be a mérget. Csak fintorog, kevesli a zsozsót, amivel például akkora tömeget mozgósítani lehetett volna, amekkora a mellékelt párizsi fotón látható.

Erre jó a lakájmédiázás, mert miközben a kormánymédia által közölt tények alapján tájékozódhatott az olvasó a valóságról, egy vérliberális gyurcsányista a lakájmédia szó emlegetésével igyekszik a valóságot hazugságnak beállítani.

Persze a gyurcsányi klímában szipuzva könnyen fut bele az ember ilyen ostoba magyarázkodásokba. Öltözteti a meztelen királyt, mosdatja a szerecsent, szennyezi a Facebook nyilvánosságát.

A valóság azonban ettől még valóság marad, ahogy a hazugság is hazugság, bárhogy is akarja szépíteni a dolgot Vágó István.

Horváth K. József -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2349) Gasztronómia (539) Belföld (8) Szépségápolás (15) Egészség (50) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mozaik (83) Kultúra (6) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Tereb (141) Gazdaság (665) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Vetítő (30) Mondom a magamét (6164) Életmód (1) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>